Kad žena popizdi sakrij se u mišju rupu: Stvari koje užasno vređaju devojke

Kad žena popizdi sakrij se u mišju rupu: Stvari koje užasno vređaju devojke

29. srpnja 2016. 0 By Admin

“U jednom periodu sam htela da naučim da sviram violinu i svaki put kad sam vežbala u njegovom prisustvu, tražio je da prestanem. Nije mogao da podnese moje početničke pokušaje, ali mislim da je mogao da pokuša da me podrži, a ne da me potpuno obeshrabri u učenju nečeg novog. To je bilo jako uvredljivo.”

“Kad mi je rekao da treba da se obrijem dole. Ne mogu da podnesem da mi muškarci nalažu kako da održavam svoje intimne delove! To je kao da mi je rekao “imaš čast da imaš seks sa mnom, i zato se bolje pripremi onako kako ja hoću.” To je tako arogantno. Ja volim tetovaže, pa ne tražim od njega da se tetovira, da bi mi bio više seksi.”

 Stvari koje užasno vređaju devojke

“U jednom periodu veze dodala sam nekoliko kilograma i njemu je to izgleda više smetalo nego meni. Stalno mi je ukazivao na to šta i koliko jedem. I to me stvarno dovodilo do besa, čini mi se da sam iz čistog inata dodala još nekoliko kilograma i postala sam vidno punačka. Umeo je da kaže “zar ćeš stvarno sve to sama da pojedeš?” i da me izazove da oližem tanjir i sipam još, samo iz prkosa. Kako sam smršala? Hahahaha, našla sam novog dečka.”

(nastavak na sledećoj strani)

Stranice: 1 2 3