Žene u ogledalu astrologije: Lavice su jake, Škorpije dominiraju instinktom, Vodolije kriju nesigurnost

Žene u ogledalu astrologije: Lavice su jake, Škorpije dominiraju instinktom, Vodolije kriju nesigurnost

30. srpnja 2016. 0 By Admin
ŽENA RAK
Ona je veoma osećajna, senzitivna i emotivna osoba. Ali, da bi se odbranila od sveta trudi se da sakrije svoja osećanja. Da bi bila srećna, ume da se zatvara u “svoj svet”, ograđen visokim zidovima. Taj njen skriveni svet je teško otkriti.

 

U detinjstvu se osećala bezbednom u roditeljskom domu. Kasnije, pokušava da stvori “svoj svet”, u kome će vladati spokojstvo, mir i sigurnost. Ona nije ni suviše borbena, ni suviše realna, ni suviše aktivna. Strah od nepoznatog je sputava da ide napred i da savlada prepreke. Zadovoljava se onakvom kakva jeste i ne želi mnogo da se menja. To bežanje od nepoznatog je potpuno razumljivo, jer se često sukobljava sa neprijatnostima, brigama i neizvesnošću. Njena osećajna priroda brzo reaguje na svaki vid agresivnog ponašanja.

 

Kada se suoči sa ozbiljnim problemom ume da se preobrazi u “ženu zmaja” koja će se žrtvovati do kraja. U životu ume da bude sanjalica, ali voli i da razmišlja.

 

Ima jednu veliku manu: na nju se lako može uticati. Ako to ne mogu postići osobe koje joj nisu suviše bliske, onda to veoma lako uspevaju svi oni koje ona voli. Ljubav joj u životu znaci sve. To je njena najvažnija potreba. Ljubav je za nju vezana sa pojmom izvora u toplom gnezdu. Traži čoveka koji će joj pružiti oslonac i sigurnost, kao i beskrajnu nežnost. Ona je veoma osećajna priroda i vrlo romantična. Sanja o beskrajno romantičnoj ljubavi, o strasnim osećanjima dva srodna bića.

 

Njenu glad i žeđ za idealnom ljubavlju je teško zadovoljiti. Kao i u svemu, i u ljubavi postoji razlika između lepih snova i stvarnosti. Upravo to je i najviše plaši.

…nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12