Horoskop po ciganskim kartama: Ribe očekuje svadba, Rakovima preti bolest!

Horoskop po ciganskim kartama: Ribe očekuje svadba, Rakovima preti bolest!

13. kolovoza 2016. 0 By Admin

11. VODOLIJA

ISTINA – LJUBAVNICA – TUGA

U emotivnim odnosima budite oprezni, savetuje se iskrenost i otvorenost među partnerima, da ne bi došlo do tuđeg mešanja u vašu vezu. Moguće je da ćete uspeti da ostvarite samo deo svojih namera prema osobi koja vam se dopada, ali blokada i dalje postoji. Sve je spremno za unapređenje na poslu.

Neka vrsta promena, reorganizacije, moraće da nastupi. Možda ćete nekih saradnika, kolega, morati da se odreknete, ali ovo shvatite kao formu odbacivanja onoga što vas koči. Povremeno ćete imati padove raspoloženja i energije. Više provodite vremena van kuće da biste se oraspoložili.

 

12. RIBE

PISMO – LJUBOMORA – SVADBA

Nemojte dozvoliti da budete ona osoba koja po strani gleda kako su drugi srećni i zaljubljeni, a vi se osećate neispunjeno i nevoljeno. Za slobodne su prave prilike tu, ali morate prevazići neke prošle emotivne bolove, prošla povređivanja i dati sebi ponovo priliku za ispunjenost i zadovoljstvo.

U postojećim emotivnim vezama i brakovima moguće konfliktne situacije, porast ljubomore, neki glasovi i druge osobe ometaju vašu vezu. Biće potrebno da se vidi šta je od ovoga istina a šta ne. Vidi se naglašeno prisustvo konkurencije na poslu, kao i pokušaji dejstva protiv vas. Ne dozvolite sebi da padnete tako lako. Znate svoj put i sledite ga istom upornošću kao i do sada. Potvrde nekih poslova dolaze, kao i vesti o novcu. Budite oprezni u saobraćaju.

 

 

Izvor: stil.kurir.rs

Stranice: 1 2 3 4 5 6