Kobna po muškarce: Žena koja se OVAKO ponaša imaće muškarca KOJEG POŽELI

Kobna po muškarce: Žena koja se OVAKO ponaša imaće muškarca KOJEG POŽELI

13. kolovoza 2016. 0 By Admin

Ovakva dama lomi muška srca kao od šale: “Femme fatale” – fatalna žena je ona koju muškarac retko ili nikada ne zaboravlja. Saznajte koje su njene odlike.

 

To je onaj tip žene koja nije izrazito lepa, ali ima to nešto što privlači ljude na neverovatan način.

Iako verovatno mislite drugačije, fatalna žena nije ona lepotica u pravom smislu reči. U stvari je između lepotice i “femme fatale” velika razlika. Kada lepotica dođe u veće društvo naravno svi muškarci ostanu bez daha i bez teksta. Ali kada prođe pola sata lepotica dosadi i ostaje sama. S druge strane je femme fatale žena koja s svojom harizmom, ponašanjem i samosvešću uvek obuzima mušku pažnju.

 

To je žena koju muškarci nikada neće zaboraviti. One pažnju ne dobijaju zbog zapanjujuće lepote, oblina ili kakavih drugih spoljašnjih obeležja, već zbog svoje fatalnosti. Ništa ne odbija više od niskog samopouzdanja i niske samosvesti.

 

DA LI JE FATALNA ŽENA ISTO ŠTO I VAMP ŽENA?

Često dolazi do izjednačavanja, ali to nikako nije isto. Vamp žena je hladna, stroga i nedostupna. Takva privlači manju populaciju muškaraca, potpuno surotno od “femme fatale”, koja je dostupna i ne uzbuđuje strahom. Zato je femme fatale daleko fatalnija i privlačnija od vamp žene.

SMISAO ZA HUMOR JE VAŽNIJI OD SAVRŠENOG TELA

Lepotica s savršenim telom oduševljava muškarca neko vreme. Ili je za muškarce koji vole samo savršeno telo, ali to je često i mit. Međutim muškarci vole žene koje su inteligentne i imaju nešto u glavi. Naravno i to da imaju dobar smisao za humor koji je povezan i s njenom inteligencijom, piše Intimate Medicine.

Ovakva dama lomi muška srca kao od šale

Smisao za humor kod žena privlači muškarce jer je svakodnevni život pun stresa, pa kao i svi, oni vape za smehom i opuštanjem. Muškarci su ceo život kao na trkama, moraju da budu najpametniji, najbolji i stalno se takmiče. Zato ih ništa ne privlači više od žena s kojima mogu da se opuste, nasmeju i dobro provedu. Žena s smislom za humor sigurno je “femme fatale”.

Da li znate bar jednu osobu, tačnije damu koja iako nije najlepša, a ni najatraktivnija, ali svi su odlepili za njom? Nije u pitanju nikakav magičan recept, već ono što je krasi su verovatno sledećih osobina koje poseduju samo neodoljive žene.

Da li ih posedujete?

 

nastavak na sledećoj strani..

 

Stranice: 1 2 3