ZAVEDI FRAJERA PREMA HOROSKOPU: Evo na šta padaju znakovi Zodijaka, pročitajte detaljno uputstvo za muvanje..

ZAVEDI FRAJERA PREMA HOROSKOPU: Evo na šta padaju znakovi Zodijaka, pročitajte detaljno uputstvo za muvanje..

21. kolovoza 2016. 0 By Admin

AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA RIBU…

1 Da li on misli da sam debela? Da, da, da… Što se njega tiče, i Kate Moss bi mogla malo da smrša, ali to ionako nije bitno jer se on zaljubljuje u “duh” a ne u “telo”.

2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? Po kišnom danu u uskoj ulici, u bioskopu na projekciji starog filma, u konobi, ribljem restoranu, vinskom podrumu, ili najmračnijem uglu kafane.

3 Šta da obučem? Lanenu haljinu koja se nekad nosila kao podsuknja ili usku suknju u kojoj ćeš izgledati kao morska sirena. Šta god da obučeš, najbitnije je da imaš crne čarape sa halterima bez čipke.

Neobične stvari koje nasleđujemo od roditelja

4 Da li da mu priđem? Slobodno, ako je sam za šankom, ali vodi računa da ga naglo ne probudiš iz sna.

5 O čemu da pričam? O filmu koji si gledala, galerijskoj postavci o kakvoj maštaš, svom snu u kojem je bio neko nalik njemu. O tome da je život lep i da se čuda dešavaju.

6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? Paaa, može… ali takav korak ipak može da bude pogrešan jer ga time nećeš naterati da te želi.

7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Sve zavisi… Ako ne budeš insistirala, hoće. Ako je ne ostavi posle mesec dana “duple veze”, zbog tebe je nikad neće ostaviti.

8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? On ne zna tačno šta želi, ali zna da ne želi obaveze. Samo od tebe zavisi da li će vaša veza trajati jednu noć ili “jedan” život.

9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? Neee… Ne treba… Samo mu se ispraznila baterija na mobilnom, a fiksni su mu isključili jer nije platio račun.

savremena.me

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12