ZAVEDI FRAJERA PREMA HOROSKOPU: Evo na šta padaju znakovi Zodijaka, pročitajte detaljno uputstvo za muvanje..

ZAVEDI FRAJERA PREMA HOROSKOPU: Evo na šta padaju znakovi Zodijaka, pročitajte detaljno uputstvo za muvanje..

21. kolovoza 2016. 0 By Admin

AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA RAKA…

1 Da li on misli da sam debela? U ženi koja mu se dopada on odmah vidi majku svoje buduće dece, pa mu neće smetati čak ni ako su tvoje obline nalik Veneri iz Vinče.

2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? Na sedeljci za prijatelje ili kafiću koji se nalazi u njegovom komšiluku.

3 Šta da obučem? Šta god da obučeš, garedorobom nećeš uspeti da sakriješ svoje nedostatke – on će ih sigurno primetiti. Budi ono što jesi ako želiš da ga fasciniraš..

ZAŠTO UVEK TI DA BUDEŠ BUDALA U VEZI? Po ovome tačno znaš da li si mu ljubav života ili usputna stanica

4 Da li da mu priđem? Bolje ne, nego se potrudi da vam se “putevi ukrste” nekoliko puta i da ga tako “primoraš” da on priđe tebi.

5 O čemu da pričam? O prijateljima koje obožavaš, svom detinjstvu, poslu ili fakultetu, fotografijama svoje prabake… O svemu osim o njegovoj mami.

6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? On neće insistirati na tome, a nemoj ni ti jer bi napadnim ponašanjem mogla da ga uplašiš i izgubiš.

7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Rakovi se uglavnom ne upuštaju u duple veze. Ali ako spada u retku vrstu nevernih Rakova, ne očekuj da će i tebi ikada
biti veran.

8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? Sigurno želi ozbiljnu vezu, osim ako već ima jednu…
9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? Da. Možda mu se nešto desilo. Ako je zaljubljen, sigurno će se javiti u dogovoreno vreme, čak pet minuta ranije…

…nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12