ZAVEDI FRAJERA PREMA HOROSKOPU: Evo na šta padaju znakovi Zodijaka, pročitajte detaljno uputstvo za muvanje..

ZAVEDI FRAJERA PREMA HOROSKOPU: Evo na šta padaju znakovi Zodijaka, pročitajte detaljno uputstvo za muvanje..

21. kolovoza 2016. 0 By Admin

AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA VAGU…

1 Da li on misli da sam debela? On je esteta i veoma mu je bitno da imaš savršene proporcije, ali ipak mu je bitnije da budeš otmena i kulturna.

2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? Na otvaranju izložbe, u kafiću prepunom umetničkih eksponata ili restoranu koji se nalazi u blizini opštinskog suda.

3 Šta da obučem? Tvoja garderoba treba da bude od prirodnih materijala i da ističe tvoj pogled na svet.

4 Da li da mu priđem? Da, ali kao slučajno. Bilo bi dobro da mu ne pokažeš koliko si zainteresovana za njega, ali da istakneš da ti je simpatičan.

par

5 O čemu da pričam? O svojoj porodici i tradicionalnim okupljanjima na kojima slušate klasičnu muziku, o koncertu Bečke filharmonije ili postavci u Luvru.

6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? Neće ti uzeti za zlo, ali bilo bi bolje da te posle divnog razgovora otprati do tvog stana u koji ćeš se sama popeti.

7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Neodlučnost je njegova najizraženija osobina. Moraćeš da mu pomogneš da “tas” pretegne u tvoju korist.

8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? Nije siguran. Može i jedno i drugo. U vezi sa njim ti treba da odlučuješ.

9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? Da. Ako je obećao da će se javiti a nije održao obećanje, onda je to jasan znak da mu se ne dopadaš…

…nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12