ZAVEDI FRAJERA PREMA HOROSKOPU: Evo na šta padaju znakovi Zodijaka, pročitajte detaljno uputstvo za muvanje..

ZAVEDI FRAJERA PREMA HOROSKOPU: Evo na šta padaju znakovi Zodijaka, pročitajte detaljno uputstvo za muvanje..

21. kolovoza 2016. 0 By Admin

AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA STRELCA…

1 Da li on misli da sam debela? Ne opterećuj se ovim pitanjem jer će ti uskoro vrlo otvoreno reći šta misli o tvojim kilogramima.

2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? Na hipodromu, u kafiću čiji enterijer liči na planinsku kolibu ili restoranu čiji su separei stilizovana prevozna sredstva.

3 Šta da obučem? On voli doterane i moderne žene, ali ne one koje izgledaju kao “hodajući performans modnog kreatora u usponu”.

Žene NOSATIH MUŽEVA su srećnije! - 5 razloga da cenite njegov veliki nos

4 Da li da mu priđem? Bilo bi bolje da on priđe tebi, ali ako predugo čekaš na taj potez, priđi mu uz efektno izazovan komentar.

5 O čemu da pričam? Najbitnije je da teme budu raznolike. Možeš da “skačeš” sa priče o egzotičnim putovanjima na priču o političkoj situaciji u svetu.

6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? Ne. Pazi da te ne prevari to što će njegova “celovečernja priča” odavati utisak nekoga ko ima razumevanja za sve.

7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Možda. Ako si avanturista i slobodoumna koliko i on, dozvoliće ti da zauzmeš značajno mesto u njegovom životu.

8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? I ozbiljna veza sa njim je velika avantura.

9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? Ne. Verovatno je otputovao u “nedođiju” u kojoj je slab signal mobilne telefonije. Ako se ne javi ni sutra, počni da ga zaboravljaš…

…nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12