ISTINITA HOROR PRIČA: Sagradili smo kuću, proganjali nas duhovi!

ISTINITA HOROR PRIČA: Sagradili smo kuću, proganjali nas duhovi!

22. kolovoza 2016. 0 By Admin

Jezivi glasovi počeli su da ih opsedaju i po danu. Iz zidova su se čule pretnje, psovke, uvrede…

“Glasovi su uporno ponavljali kako je to njihova kuća, da moramo da napustimo to mesto ili će nas ubiti. Za nas više mira i spokoja nije bilo. Odlučila sam da potražim pomoć kod jedne poznate vračare”, kazala je Jasmina.

 

“Ona je otvorila svoje tarot karte i iako me je prvi put u životu videla, ispričala mi je kako sam nedavno sagradila kuću na veoma lošem mestu. Tu je pre nas živela porodica koja se bavila svim i svačim, najviše crnom magijom ali i drugim mračnim poslovima i obredima. Kad smo mi na toj zemlji sagradili kuću, prokletstvo je prešlo na nas. Ispostavilo se da su nas uznemiravala neka bića iz nama nevidljivog sveta”, usplahireno priča Jasmina.

 

Vračara je rekla da im može pomoći i da će oterati zlo. Uz pomoć “tretmana na daljinu”, “zaštitnih kristala” (koje su dobili svi ukućani) i fotografije “Magične ruke” (koja je posebno energetski napravljena za prostor njihove kuće), snovi i glasovi su nestali.

“Porodično smo živnuli, ozdravili i snaja se vratila. Opet uživamo u našem zasluženom snu i mirnim staračkim danima”, završavaju svoju ispovest Jasmina i Fahro.

 

(Aura.ba)

Stranice: 1 2 3