Ne uspoređujte Ovna s drugima, Bika nikada nemojte lagati, s Jarcem uvijek strpljivo! Evo kako najlakše ZAVESTI svaki znak Zodijaka…

Ne uspoređujte Ovna s drugima, Bika nikada nemojte lagati, s Jarcem uvijek strpljivo! Evo kako najlakše ZAVESTI svaki znak Zodijaka…

24. kolovoza 2016. 0 By Admin

Strijelac

Posesivnost, ljubomora i konstantno provjeravanje Strijelac shvaća kao ugrožavanje svoje slobode, jedne od stvari koje su mu najvažnije. Vjerujte svom Strijelcu čak i kad kasni ili kad izlazi bez vas. Ako primijeti da ga gušite, pobjeći će od vas.

 

Jarac

Iako Jarčevi ne pokazuju osjećaje tako eksplicitno, i oni mogu lako biti povrijeđeni – naročito ako se radi o njihovom dostojanstvu. Ne pričajte o vašem zajedničkom privatnom životu Jarčevom kolegama ili zaposlenima i ni u kom slučaju ne flertujte s drugima u njihovom prisustvu. Osim toga, budite svjesni da Jarčevima treba vremena da obrade stvari prije nego što donesu odluku, pa ih nemojte požurivati, nego budite strpljivi.

 

Vodenjak

Vodenjaci su zagovornici očuvanja prirode i vole životinje. Zato nemojte bacati cigarete po ulici u njihovom prisustvu niti se ophoditi loše prema nekoj životinji. To će Vodenjaka lako izbaciti iz takta.

Ribe

Ribe su darežljive, ali ne vole da netko to iskorištava. Ako vas je vaš partner izvodio na večere po skupim restoranima, bar jednom vi izvedite njega i odužite mu se. Ako uvijek on kuha, vi operite posuđe. Isto tako, Ribama smeta ako ne vjerujete u isto što i one i ako nemate dubinu u gledanju na stvari.

 

 

Izvor: malihoroskop.com

Stranice: 1 2 3