Mogu li lagati: Ovnovi iskreni do BOLI, Škorpioni MAJSTORI laži, Jarci spremni prešutjeti SVE za svoj cilj!

Mogu li lagati: Ovnovi iskreni do BOLI, Škorpioni MAJSTORI laži, Jarci spremni prešutjeti SVE za svoj cilj!

28. kolovoza 2016. 0 By Admin

Svi znamo da je vrlo nekorektno lagati ili iskrivljavati istinu. Laž odmah utječe na povjerenje koje netko drugi ima u nas, ali postavlja se pitanje: je li opravdano slagati u situacijama kada je očigledno da će istina nekom drugom nanijeti bol?

OVAN

Ljudi rođeni u ovom znaku su previše impulzivni i neposredni da bi mogli sebi dopustiti luksuz laganja ili prikrivene istine. Ovnovi govore ono što misle, a posljedice toga uočavaju tek kada se sve završi. Gotovo uvijek zaključe da nisu stvoreni ni za političare, niti za diplomate, ali zato barem uvijek govore istinu. Ako se kojim slučajem dogodi da time pogode nekog drugog, bit će im žao, ali neće uspjeti suzbiti svoj nagon za spontanim i neusiljenim ponašanjem, jer im tako sugerira njihova marsovska priroda.

 

Latentna egocentričnost, koja je vodilja ovnovskih misli i njegovih akcija, kreira mu vrlo osobnu viziju realnosti, koja predstavlja njegovu istinu. Zbog toga se vrlo lako suočava sa poteškoćama, ako se usmjeri na nekoga tko potpuno drugačije od njega misli. Teško se prilagođava društvenim običajima u kojima vladaju poluistine, jer smatra da svi moraju biti iskreni i spontani, baš kao što je on.

 

nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2 3 4