PORUKE BLIŽNJIMA: PREMINULI SU SE JAVLJALI KROZ INTUICIJU I SNOVE

PORUKE BLIŽNJIMA: PREMINULI SU SE JAVLJALI KROZ INTUICIJU I SNOVE

4. rujna 2016. 0 By Admin

– Prvo sjećanje seže u vrijeme kad sam imala četiri godine. Probudila bih se i razgovarala s ljudima koji su stajali na rubu mojeg kreveta. Ili bih razgovarala s mojom bakom koja je umrla. Mislila sam da je to normalno. Ali kako sam postajala starija, prijatelji bi govorili da nisam normalna.

Plakala sam često i govorila mami da se ne osjećam dobro, da ne osjećam kao da pripadam tu gdje jesam – prisjeća se medij i dodaje kako preminuli komuniciraju na svakojake načine.

– Duhovi se većinu vremena šale. Oni znaju da se njihovi najmiliji osjećaju tužno nakon njihove smrti pa komuniciraju smijehom. To je najbolji način na koji mogu potvrditi da su, bez obzira na to kako su umrli, sad u miru. – otkriva. Na susretima s klijentima Theresa pogađa i najsitnije detalje u životu onih čiju poruku prenosi.

Duhovi se najčešće javljaju u snu, ali njihova se prisutnost može osjetiti kao energija koja je prisutna dok čitate knjigu. To je uobičajena vrsta posjeta. Ako ste bili vrlo bliski s tom osobom i mogli osjetiti njezinu prisutnost dok je bila živa, to ćete osjetiti i sad, nakon što je iz fizičkog svijeta prešla u svijet duhova. Preminuli se mogu javiti i kroz poznati osjećaj.

Ako osjetite dim cigarete kad nitko ne puši u kući, velike su šanse da vam pokojni djed, koji je jedini pušio, poručuje da je dobro. Duhovi nemaju dar govora, njima je teško stvarati buku, zato najčešće razgovaraju kroz glasove u glavi živih. Uzmite si trenutak i pričekajte da vidite možete li dobiti odgovore na neka pitanja na koja vam samo voljeni pokojnik može odgovoriti.

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5