Mudra žena ovo NIKAD neće reći muškarcu: Zbog ove GREŠKE ćete IZGUBITI LJUBAV

Mudra žena ovo NIKAD neće reći muškarcu: Zbog ove GREŠKE ćete IZGUBITI LJUBAV

7. rujna 2016. 0 By Admin

“Moramo pričati”

Čim čuju ove riječi, muškarci odmah “izvlače antenu” i hvataju signale svih nevolja u atmosferi. Iako znaju da se nemaju potrebe osjećati krivima, ove riječi u njihovim ušima zvuče kao početak ogromnog problema. Većini muškaraca ove riječi znače mnogo drame i suza koje oni, po svojoj genetskoj modifikaciji, ne mogu izdržati. Također, većina muškaraca će pomisliti da ste pročitali neki ženski magazin te da pokušavate naći problem tamo gdje ga uopće nema.

Ako postoji neki problem, onda o njemu trebate i razgovarati, inače ga nećete nikada riješiti, ali započinjanje konverzacije ovim riječima je veeeelika greška.

Njegovi prijatelji

Njegovi prijatelji su nešto što veći broj žena baš ne voli. Mnogo žena misli da su oni loše društvo njihovom muškarcu. Ako vam se oni ne sviđaju i to im kažete, onda je to veliki problem. S druge strane, ako vam se sviđaju, vaš muškarac može postati ljubomoran i to je onda opet problem.

Uvijek je bolje vrlo pažljivo pričati o njima, ako želite vašem muškarcu reći nešto negativno o njegovom prijatelju ili više njih. I vi se možete naći u istoj situaciji kao on: kako bi se vi osjećali da on stalno kritizira vašu prijateljicu ili da je stalno previše hvali?

 

 

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2 3