Kada PRESTANE da voli LAV se pretvara u diktatora, RAK plače, a JARAC strelja pogledom i nabija OSEĆAJ KRIVICE…

Kada PRESTANE da voli LAV se pretvara u diktatora, RAK plače, a JARAC strelja pogledom i nabija OSEĆAJ KRIVICE…

28. rujna 2016. 0 By Admin

Lav: Diktatorski stav

Lav će, ćim nastupi kriza u vezi, početi da se ponaša diktatorski, zahtevi će mu biti sve veći, a malo će pružati. Može biti vrlo tvrdoglav i sve više vremena provoditi sa svojim prijateljima. Lavovi nisu maliciozni, verovatno će vam čak nekoliko puta napomenuti da mu je dosadno i da je željan zabave pa bi trebalo da se potrudite da izlazite što češće zajedno, i to u većem društvu.

 

Oni i poslije raskida žele da vas zadrže kao prijatelja. Vrlo je teško da, ako je vaša veza u krizi, zadržite ovakvu osobu. Trebalo bi da iskreno popričate sa njom, pri tom da napomenete kako je baš on u pravu za sve, to će vas ponovo učiniti velikim u njegovim okicama.

 

 

Devica: Sitničari

Kada Devica učestalo počne da se žali da se loše oseća, na bolove u stomaku ili u glavi, trebalo bi da znate da ima nešto što želi da vam kaže, a ne smije. To su prvi simptomi da vaša veza stoji na klimavim nogama. Devica može da se naljuti za sitnicu, može vas saseći i ciničnim primjedbama na vaš izgled ili ponašanje.

 

 

Čak i emocije potpuno iščeznu, Devica će ipak čekati najpovoljniji momenat kada će raskinuti vezu. Ako primetite ovakve stvari, odmah sedite i porazgovarajte ozbiljno, bez uvijanja, jer to će vam biti možda poslednja šansa da spasite vašu vezu.

 

…nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4