Prestanite maštati o skupim plastičnim operacijama:ZA TRI BROJA VEĆE GRUDI POTREBNA VAM JE – ČETKICA!

Prestanite maštati o skupim plastičnim operacijama. Sve što vam je potrebno za bujan dekolte već imate u neseseru.

Kim Kardashian jedna je od začetnica trenda konturiranja lica, a mnoge žene su gotovo preko noći postale prave makeup majstorice besprijekorno osjenčanog lica. Sve s jednim ciljem – istaknuti ono najbolje na sebi, ali i dodatno vizualno “poboljšati” rezultat.

No, nije trebalo dugo da otkrijo čari konturiranja i na drugim dijelovima tijela pa su tako na red stigle i grudi. Povećanje obujma grudi donedavno je bilo moguće samo na dva načina: posezanjem za neudobnim push up grudnjacima ili pak prepuštanjem vještim rukama plastičnih kirurga. Ipak, za sve vlasnice malih grudi stigle su odlične vijesti, za njihovo povećanje potrebna vam je samo – četkica. Dobro, i još poneki makeup proizvod.

Koristeći maleni kist, poput onog za nanošenje pudera ili rumenila potrebno je nanesti bronzer ili drugi proizvod za konturiranje na točno određeni dio prsnog koša, a kako postići besprijekoran efekt zna youtuberica Natalie Boucher koja je svojim pratiteljima otkrila čaroban efekt koji možete postići u svega nekoliko poteza.

 

(24sata/Hayat/Foto:Agencije)