Znate li pred kim stojite? Vaga je možda najljepša, ali dame u ovom znaku – bacaju na koljena!

Znate li pred kim stojite? Vaga je možda najljepša, ali dame u ovom znaku – bacaju na koljena!

26. listopada 2016. 0 By Admin

Ambiciozna, disciplinirana, organizirana, strpljiva, odgovorna, praktična, odlučna, neustrašiva, fokusirana na cilj i sretna tek kad do njega dođe – ona je sve to.

 

Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova, stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može.

Zbog svoje nepokolebljive ambicioznosti i poriva da stalno ide naprijed, često sve ostale ostavi iza sebe, a skrenuti je s puta koji je zacrtala nije lako.

 

ŽENA U ZNAKU JARCA je nevjerojatno jaka žena.

Znate li pred kim stojite? Budite sigurni da ćete uskoro i dobrovoljno kleknuti, kada budete shvatili o kakvoj se dami radi. Ono što bi svakom prosječnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će iznijeti tako nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se zapitati da li ste je uopće dostojni?

 

Ako zaključite da jeste, budite sigurni da će vaša ljubav gorjeti postojano i toplo, kada sve ostale budu sagorjele. Održavat će je plamen njene odgovornosti, dužnosti i posvećenja. S njom svaki dan neosjetno postajete sve bolji i bolji … dok jednog dana ne shvatite da ste od krastave žabe postali princ koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4