Finansijski horoskop za 2017. godinu: novčane i poslovne astro prognoze za vaš horoskopski znak

Finansijski horoskop za 2017. godinu: novčane i poslovne astro prognoze za vaš horoskopski znak

25. studenoga 2016. 0 By Admin

LAV

Karijera

2017. godina donosi i deblji novčanik. Nove poslovne prilike su pred vama. Iskoristite ih! Izgledno je da ćete imati puno posla i materijala za razmatranje. Iako to može biti dosta stresno u određenim periodima, ipak će se isplatiti dugoročno. S druge strane, ne isplati se sve vreme posvetiti poslu i treba naći ravnotežu. Poradite na odnosu prema nadređenoj osobi. Ako vam je nadređena osoba naklonjena, možda ćete dobiti unapređenje.

Novac

Imat ćete prilika za povećanje zarade tokom 2017. godine. Možda će se jedna vaša stara investicija isplatiti ili možda dobijete na lotou!

DEVICA

Karijera

Uvek ste spremni za naporan rad i ne može ništa da vas spreči kad imate jasan cilj na kojem možete da radite. Vaš poslovni svet može se promeniti. Na početku godine imaćete puno posla i to će se smanjivati kako se bude bližio kraj godine.

Novac

Finansije će vam biti važne i radićete više kako biste osigurali bolju finansijsku situaciju. Ako studirate ili pohađate tečaj i radite, tada razmislite o tome da se više koncentrišete na obrazovanje ili nađite dodatni posao ako ga trenutno nemate.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6