Finansijski horoskop za 2017. godinu: novčane i poslovne astro prognoze za vaš horoskopski znak

Finansijski horoskop za 2017. godinu: novčane i poslovne astro prognoze za vaš horoskopski znak

25. studenoga 2016. 0 By Admin

VAGA

Karijera

Uvek težite tome da naučite nove stvari i to će se nastaviti tokom 2017. godine. Ako ste student, ove godine ćete imati odlične rezultate. Isto važi i za one koji se dodatno školuju. Ako radite, naučićete neke nove veštine u poslu. Uopšteno, kada se radi o intelektualnim aktivnostima, ići će vam puno bolje. Ali zato se morate više posvetiti fizičkoj kondiciji. Poslovne odluke nemojte naglo donositi nego dobro promislite.

Novac

Budite umereni s troškovima. Privlačiće vas skupoceni i lepi predmeti, poput umetničkih dela, ali imajte na umu da vam mora ostati za plaćanje komunalija i za hranu! Ako ne stojite dobro finansijski, ne trošite novac na nepotrebno!

ŠKORPIJA

Karijera

U 2017. godini moraćete da radite više nego prethodnih godina. Ali, to će se isplatiti i doneti vam uspeh! Koncentrišite se na posao i budite profesionalni. Obavite sve poslove na vreme i preuzmite nove ako treba. Budite ljubazni prema nadređenim osobama i saradnicima.

Novac

Budući da ćete više raditi, više ćete i zaraditi! Ako trenutno imate finansijskih poteškoća, uskoro ćete naći izlaz iz krizne situacije. Jednom kada rešite probleme, pobrinite se da se takva situacija ne ponovi, štedite novac za crne dane.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6