Finansijski horoskop za 2017. godinu: novčane i poslovne astro prognoze za vaš horoskopski znak

Finansijski horoskop za 2017. godinu: novčane i poslovne astro prognoze za vaš horoskopski znak

25. studenoga 2016. 0 By Admin

STRELAC

Karijera

Posao će biti zahtevniji u 2017. godini nego prethodnih godina. Puno energije odlaziće na dovršavanje stvari. Isto tako, posao će zahtevati puno koncentracije. Nemojte gubiti strpljenje. Čak i kroz teže poslovne zadatke i obaveze, vi ćete uspešno naći delotvorne načine i rešenja. Ne samo to, ukazaće vam se i nove poslovne prilike. Potrudite se da budete ljubazni prema nadređenim osobama. Sigurno je da će to imati važnu ulogu za napredak na poslu.

Novac

Iako će sam posao biti zahtevan i naporniji i više ćete raditi, to će se i isplatiti. Bićete više plaćeni. Vaša finansijska situacija će se menjati, na vama je hoće li te promene biti na bolje ili na gore. Imaćete novaca za ulaganja, ali novcem mudro raspolažite.

JARAC

Karijera

Činiće vam se da se sve vrti oko posla u 2017. godini. Isto tako, činiće vam se da više i napornije radite na poslu. Možda ćete se bojati otkaza i zato bi se mogli unervoziti u blizini nadređene osobe u određenim periodima. Bićete puno kreativniji, iskoristite to na poslu. Nemojte se bojati da predložitedobre ideje! Možda ćete dobiti bonus ili povećanje plate radi toga.

Novac

Više ćete biti usmereni na finansije nego prethodnih godina. To ne znači da će se nešto preko noći preokrenuti, nego da ćete više razmišljati o finansijama i mogućnostima poboljšanja. Ako ste izgradili svoju porodicu, odlučićete se za štednju kako biste imali za crne dane.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6