Finansijski horoskop za 2017. godinu: novčane i poslovne astro prognoze za vaš horoskopski znak

Finansijski horoskop za 2017. godinu: novčane i poslovne astro prognoze za vaš horoskopski znak

25. studenoga 2016. 0 By Admin

VODOLIJA

Karijera

Prethodnih godina zanemarili ste neke poslovne obaveze. Ove godine moraćete prionuti ozbiljnije poslu ako želite imati dovoljno novca za sve vaše potrebe. Budite ozbiljni na poslu, a istovremeno nemojte se bojati da podelite svoje kreativne ideje s nadređenim osobama.

Novac

Tokom 2017. godine moraćete da pripazite na svoje finansije. Vrlo lako se možete naći u finansijskim problemima ako preterano trošite. Moraćete se malo žrtvovati, ali dugoročno gledano, to će vam se i isplatiti.

RIBE

Karijera

Dani na poslu brzo će prolaziti. Poslovne i društvene aktivnosti biti će isprepletene. Zbližićete se više sa saradnicima. To će vam ulepšati atmosferu na poslu. Nadređenim osobama i saradnicima svideće se vaše ideje. Zato se nemojte bojati da ih podelite s drugima! Ako studirate ili se dodatno školujete, zbližićete se s drugim studentima i profesorima.

Novac

Tokom 2017. godine pažljivo pratite svoje finansijsko stanje. Mogu se dogoditi neki propusti. Ako trošite novac na nepotrebne stvari, izgledno je da nećete imati novca kada vam bude trebalo. Najbolje što možete je da deo potrošite a deo uštedite.

lisa.rs

Izvor: Tarot

Stranice: 1 2 3 4 5 6