Znakovi od 5 mističnih životinja: Koja vas najviše doziva i što govori o vama?

Znakovi od 5 mističnih životinja: Koja vas najviše doziva i što govori o vama?

25. studenoga 2016. 0 By Admin

Sova

Simbolika sove

– Intuicija, sposobnost da vidite ono što drugi ne vide
– Prisutnost sove najavljuje promjenu
– Sposobnost da prozrete prijevare i maske
– Mudrost
– Tradicionalno sova kao duhovna životinja predstavlja glasnika smrti, najvjerojatnije simbolički kao životni prijelaz, promjene

Karakteristike sove

Sova je možda najpoznatija po tome što može vidjeti u mraku. Kao duhovna životinja, sova vas vodi da vidite iza vela obmana i iluzije; pomaže vidjeti što se čuva skriveno. Ona također simbolizira sposobnost probijanja kroz iluzije kako bi vidjeli pravi smisao nečijeg djelovanja ili stanja uma. Kad je sova jedna od vaših životinja moći, imate snažnu intuiciju i možete pristupiti informacijama i mudrostima koja su obično skriveni za većinu. Duh ove životinje potiče da gledate dalje od obmanjujuće pojavnosti, u istinsku stvarnost situacije ili motive osobe.

Sova je jak duhovni vodič za čvrsto utemeljeno razlučivanje i odlučivanje. Pozovite totem sove kada morate procijeniti situaciju ili kada prolazite kroz zbunjujuća vremena. Ako imate sovu kao totem ili duhovnu životinju, vjerojatno volite istraživati nepoznato. Noć je osobito povoljno vrijeme za kreativnost, tako da je najbolje tada odvojiti vrijeme i usredotočiti se na vašu kreativnu energiju. Misterije života su fascinantno područje interesa. Kako sova vodi vaše korake, vjerojatno ćete razviti poštovanje za magiju života.

Kada se sova pojavi u vašem životu, slušajte i pazite na suptilne znakove oko vas. Vaš životinjski duhovni vodič pomaže da pozorno pratite ono što obično prolazi van radara, ali je od posebne važnosti. Sova je također vodič koji otkriva vaše skrivene potencijale i sposobnosti. Provjerite trebate li otkriti više vaše intuitivne prirode.

Sova kao duhovna životinja simbolizira smrt u mnogim tradicijama. U većini slučajeva, međutim, to ne treba uzeti doslovno: ako je sova povezana sa smrću, to se može vidjeti kao simboličnu smrt što znači prijelaz u životu, važne promjene koje se događaju ili će se dogoditi. Kad se sova pojavi u vašem životu, obratite pozornost na promjene. Možda ćete ostaviti neke stare navike, situaciju koja vam više ne ide u prilog i donijeti nešto novo u život.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5