Muškarca u OVOM znaku je skoro NEMOGUĆE OSVOJITI, ali kada vas ZAVOLI- to je ZAUVIJEK!

Muškarca u OVOM znaku je skoro NEMOGUĆE OSVOJITI, ali kada vas ZAVOLI- to je ZAUVIJEK!

24. prosinca 2016. 0 By Admin

SUPRUG OVAN
Ovan je vrlo muževan znak. Pripada onoj grupi muškaraca o kome maštaju (skoro) sve devojke. Ima romantičnu predstavu o onome što želi od svoje žene ili od žena uopšte: na prvom mestu žena mora biti LEPA, pametna, pa tek onda dobra.

 

 

U mišljenju je konvencionalan, tako da ni u ljubavi ne popušta “boemskom” tipu romansi. Od žene koju izabere, traži visoku moralnost u svakom pogledu, iako se često i sam ne pridržava tih normi. U stvari, on ne podnosi nikakvu vrstu slučajnih “ljubavnih afera”. Vrlo je otvoren, ali uvek traži i neku vrstu zadovoljstva izvan kuće 🙂

 

 

Njegov najveći problem u braku je kako da zadovolji svoju romantičnu koncepciju fizičke ljubavi. Na tom polju ima gotovo nezajažljive apetite koje ne može da sublimira. Ako želite ovakvog Ovna za muža, možete računati na dugovečnost ove veze, samo ako se sa njim uskladite fizički, odnosno, seksualno. On je vrelog karaktera, uvek u njemu nešto gori.

 

 

Oštro razlikuje da i ne i neće ništa polovično, zato mu treba više dobrih aspekata da ga žena može podneti. Uvek je usmeren prema gore, kao plamen, pravi dinamični idealista kome su potrebna česta uzbuđenja. Traži ženu koju ne mora kontrolisati, da bi se mogao posvetiti svojim ambicijama.

 

 

Veoma je netrpeljiv, nikako ne trpi mešanja u svoj posao, i često je u stanju agresije. Voli da se meša u tuđe odnose i hoće da vidi sve jasno, čisto i precizno. Ljubav dokazuje delima, a ne zna rečima. Partnerku osvaja brzim spontanim nastupom, pozom, uniformom ili otmenošću. Nevernost ne prašta i lako će se odlučiti za prekid veze ili braka.

 

 

monnamagazin.me

 

Stranice: 1 2 3 4