VEČERAS STAVITE RAKIJU NA KOSU: Dogodiiće se nešto potpuno fantastično!

VEČERAS STAVITE RAKIJU NA KOSU: Dogodiiće se nešto potpuno fantastično!

24. prosinca 2016. 0 By Admin

Fora je u tome što rakija podstiče cirkulaciju, pa ćete čim je nanesete na teme osetiti osećaj toplote i peckanja. Postupak nanošenja je veoma jednostavan: uzmite malo rakije (baka je uvek držala u odvojenoj bočici u kupatilu) i nanesite je direktno na kožu glave. Zatim prstima umasirajte tečnost kružnim pokretima, tako da se rasporedi po celoj glavi.

 

 

Zatim glavu nagnite na dole (tako da vam kosa visi preko kolena) i nastavite na masirate još nekoliko minuta. Vrlo brzo ćete osetiti kako je koža topla, a blag osećaj peckanja ne treba da vas zabrinjava. Ipak obratite pažnju na sledeće…

devojka-17

Pored toga što pospešuje cirkulaciju, rakija je moćno sredstvo za čišćenje kože, a upravo ovo je potrebno velikoj većini devojaka danas. Naime, zbog svakodnevnog korišćenja hemijskih pakovanja, balzama, krema, pena, lakova, gelova, kapi, silikona, sprejeva, seruma i kojekakvih ampula, naša koža glave često trpi. Sve što stavite na kosu zadržava se tu čak i nakon pranja, pa dolazi do prezasićenja i zapušenja pora.

 

 

Ovo može negativno da utiče na rast kose i na njen kvalitet, a neretko dolazi i do pojačanog opadanja. Upravo zato vam je s vremena na vreme potrebno nešto što će u potpunosti da očisti kožu od svega što se na njoj nakupilo – a rakija je najjeftinije i najzdravije rešenje.

 

 

Nakon što ste naneli pakovanje, kosu umotajte u aluminijumsku foliju, pa preko stavite kapu i pravac na spavanje. Sutradan je jednostavno operite dva puta šamponom i videće da se miris uopšte neće osećati! A prvi rezultati se vide već nakon mesec dana.

 

 

Možda ćete sad da se zapitate kako to da nanosite rakiju na glavu, kad je opšte poznato da alkohol isušuje kosu i kožu? Ako vam je to palo na pamet, prvo i pre svega – bravo, vi se očigledno dobro razumete u negu!

Ali, upravo zbog toga prilikom korišćenja ovog tretmana morate da se pridržavate tri pravila.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3