Nije isto roditi se u ponedeljak ili petak. Otkrijte kakvu sudbinu vam je odredio dan vašeg rodjenja.

Nije isto roditi se u ponedeljak ili petak. Otkrijte kakvu sudbinu vam je odredio dan vašeg rodjenja.

25. prosinca 2016. 0 By Admin

UTORAK – dan kojim upravlja Mars

Žena – Veoma ste strastveni i umete da zavodite. Iako je vaša potreba za nezavisnošću vrlo naglašena i volite slobodu, znate da budete jako posesivni u odnosu prema partneru. Pošto ljubav često doživljavate kao igru, možete i nesvesno da poveredite partnera i nanesete mu bol.

 

 

Muškarac – Pored harizmatičnosti i šarma kojim zračite, vrlo ste ubedljivi i uporni. Krasi vas smisao za humor, osmeh koji ne skidate s lica i večiti optimizam i entuzijazam. Svoja osećanja rado delite sa drugima, volite zabave a u društvu ste veliki džentlmen.

 

SREDA – dan pod uticajem Merkura

Žena – Kada je ljubav u pitanju, veoma ste nestrpljivi. Volite slobodu, flert ali i avanture i uvek ste u potrazi za novim iskustvima. Vaša spontanost je urođena, a šarm prirodan. Nikada ne gajite preterane snove i iluzije i teško se vezujete za emotivnog partnera.

 

 

Muškarac – Veoma ste šarmantni i pričljivi. Zbog vašeg živahnog duha i smisla za humor, mnoge predstavnice nežnijeg pola priželjkuju da budu u vašem društvu. U emotivnoj vezi, najviše se pribojavate monotonije, jer osećate stalnu potrebu za promenama.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4