Nije isto roditi se u ponedeljak ili petak. Otkrijte kakvu sudbinu vam je odredio dan vašeg rodjenja.

Nije isto roditi se u ponedeljak ili petak. Otkrijte kakvu sudbinu vam je odredio dan vašeg rodjenja.

25. prosinca 2016. 0 By Admin

 

SUBOTA – dan pod uticajem Saturna

Žena – Vrlo ste tajanstveni, nezavisni i originalni. Kao što ne volite da otkrivate mnogo toga o sebi, tako ni svoja osećanja ne pokazujete tako lako. Za vas, zavođenje je igra intelekta. Iako umete da odajete utisak ravnodušnosti, veoma ste emotivni i imate potrebu da stalno pokazujete svoja osećanja onima do kojih vam je stalo.

 

 

Muškarac – Ljubavna sigurnost često vam je važnija od strasti, a partner na vas može uvek računati. Ispod vaše prividne nezainteresovanosti, krije se ogromna nežnost koju ponekad ne umete da iskažete na pravi način. Vaše reakcije znaju da budu nepredvidive, veoma ste emotivni ali se plašite da drugi ne primete tu vašu ranjivu crtu.

 

NEDELJA – dan kojim upravlja Sunce

Žena – Impulsivni ste, strastveni, puni entuzijazma i rado preuzimate inicijativu. U ljubavi uvek pravite prvi korak, a u vezi ostajete sve dok vi to želite. Muškarci koji su s vama u vezi, moraju kad tad postići nešto značajno na profesionalnom planu. Nerado pristajete na kompromise i teško vam pada da žrtvujete svoju slobodu.

 

 

Muškarac – Ambiciozni ste i veoma sigurni u sebe. Autoritativno ponašanje i samoinicijativa su osobine koje najbolje opisuju vašu ličnost. Volite da pričate, rado slušate svoje sagovornike i prijaju vam komplimenti. Prema ženama se ponašate zaštitnički, a svoju strastvenu prirodu pokazujete im u svakom trenutku.

Izvor magazin.ba

Stranice: 1 2 3 4