Evo šta Ovna vodi KROZ ŽIVOT, zbog čega je Vaga POSEBNA, i zašto Blizanci imaju ”više od jedan” brak… 5 najvažnijih stvari u životu SVAKOG ZNAKA!

Evo šta Ovna vodi KROZ ŽIVOT, zbog čega je Vaga POSEBNA, i zašto Blizanci imaju ”više od jedan” brak… 5 najvažnijih stvari u životu SVAKOG ZNAKA!

26. prosinca 2016. 0 By Admin

Svaki horoskopski znak ima karakteristične crte ličnosti, koje određuju njegove prioritete u životu. Stručnjaci iz iz oblasti astrologije veruju da je za to “kriv” položaj planeta u trenutku vašeg rođenja, pa se zato osobe mogu znatno razlikovati, čak i kada su rođene pod istim znakom.

 

Veliki horoskop koji je pred vama otkriće vam kojih 5 polja su najvažnija u životu svakog od njih, kao i neke možda manje poznate, ali svakako zanimljive osobine zodijačkih znakova.

 

 

Ovan

Karakter: Ne mogu se pohvaliti uspehom u vođenju poslovnih prEvoegovora i održavanju poslovne saradnje. Ne podnose prevrtljive, nepoštene i lažljive ljude, pa će im bez uvijanja reći šta misle i tako prekinuti odnos.

 

Izgled: Drže se natprosečno uspravno, a korak im je čvrst, brz i odlučan. Zahvaljujući sportskom duhu, živahni su i aktivni do duboke starosti.

 

Ljubav: Istraživanja pokazuju da su glavni razlozi zbog kojih će Ovan prekinuti vezu partnerova ravnodušnost, predvidljivost i nedostatak žara. Te osobine doživljavaju poput hladnog tuša.

 

Brak: Kao razlog za raspad braka često navode stalno proveravanje, izlive ljubomore i kopanje po džepovima od strane njihovih partnera.

 

Zdravlje: Ređe posećuju doktore od drugih znakova. Najveći neprijatelji su im visoka temperatura i grip, a snaga volje i inat najbolji saveznici u borbi protiv bolesti.

 

 

 

Bik

Karakter: Zauzimaju visoko mesto na lestvici omiljenih šefova. Posebno cene talente i sposobnosti svojih podređenih i smatraju da je važno nagrađivati marljive, pouzdane i odane radnike.

 

 

Izgled: Stroge dijete i mukotrpne vežbe kod njih postižu slabije rezultate. Vladarka njihovog znaka, Venera, obdarila ih je bujnim telesnim proporcijama na koje nije lako uticati.

 

 

Ljubav: Istraživanja u kojima su se koristili snimci raznih zabava pokazuju da oni češće od drugih drže svoje partnere oko struka prilikom upoznavanja drugih ljudi ili ulaska u dvoranu, da je stalno prate u stopu i da se mršte ako zapleše s drugima.

 

 

Brak: Spremni su dugo, dugo da čekaju da im osobe kojima se udvaraju uzvrate ljubav. Astrološko objašnjenje tog fenomena je bikovska strpljivost i predanost.

 

 

Stil: Nemaju visoko mišljenje o ljudima koji upotrebljavaju jeftine mirise, nose odeću od veštačkih materijala ili žive u kućama čije unutrašnje uređenje odaje loš ukus.

 

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6