Čuvajte se njihovog bijesa: Ne diraj Lava dok spava, od Djevice se preselite u drugi grad!

Čuvajte se njihovog bijesa: Ne diraj Lava dok spava, od Djevice se preselite u drugi grad!

28. prosinca 2016. 0 By Admin

BLIZANCI

Blizanci su, to znate, prilično dvolični, pa zato nije lako ni procijeniti kako reagiraju u raspravama. Nekada djeluju savršeno staloženo, a najradije bi vas pregazili. Pored toga, Blizanci su pričalice, a takvi su i u raspravama. Od njih očekujte užasno duge tirade na temu vaše neljudskosti. Vrlo lako iz smirenog sarkazma mogu prijeći u pravi nalet bijesa sa svih vrištanjem i bacanjem stvari.

 

Jedina dobra stvar u vezi s njima je ta da ih bijes ne drži dugo. Sve dok im ne dajete savjete na temu kako je trebalo da postupe umjesto da bijesne, nadajte se brzom pomirenju.

 

 

RAK

Rakovi su strašno nježni, osjetljivi i puni razumijevanja. To isto očekuju zauzvrat. Ako osjete da ih ne volite dovoljno, ili da ih ne razumijete, padaju u očaj prije nego u bijes. Ako ne promijenite ponašanje, prelaze na taktiku pasivne agresije, a ukoliko im ni to ne upali, prije će se sakriti negdje nego što će se posvađati s vama.

 

 

Kada su ljuti, najradije ne razgovaraju. Prilično su voljni razraditi svaki problem, ukoliko ih baš niste povrijedili do srži. Važno je samo razgovarati s njima, jer, ukoliko ih ignorirate, to će shvatiti kao vašu krajnju nezainteresiranost za vaš odnos i vjerojatno će ga prekinuti. Ono što ih najviše dovodi do ludila su izdaja i nelojalnost, i tada može doći do prave eksplozije bijesa, sa sve bacanjem stvari i urlicima. Reći će i mnogo stvari koje zaista ne misle, pa zato ne shvaćajte to osobno.

 

 

Kad se istutnje, lako će oprostiti većinu stvari, a o njima čak neće ni razgovarati s vama, već će se jednostavno pretvarati da se ništa nije ni dogodilo.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6