Čuvajte se njihovog bijesa: Ne diraj Lava dok spava, od Djevice se preselite u drugi grad!

Čuvajte se njihovog bijesa: Ne diraj Lava dok spava, od Djevice se preselite u drugi grad!

28. prosinca 2016. 0 By Admin

STRIJELAC

Kod Strijelaca nema potrebe razmišljati dva puta – ako su bijesni, to će vam vrlo slikovito pokazati, i to iste sekunde. Ipak, znaju pokazati strpljenje s ljudima koje izuzetno vole, ili s onima koje rjeđe viđaju.

 

 

Prvi znak da se nešto u njima kuha je otrovni sarkazam. Ipak, nikada neće pobjesniti toliko da izgube konrolu nad sobom, i to samo zato što će im nakon toga biti neugodno. Strijelac nikada ne dramatizira iz dosade, tako da shvatite ozbiljno ono što vam govori.

 

 

JARAC

Jarčevi su, budući da su zemljani znakovi, prilično laki za suradnju. Ako zbog nečega pobjesne, to je zato što nešto ne ide onako kako su oni zamislili.

 

 

Ipak, nikada ne možete sa sigurnošću znati da li će nešto, i što, razljutiti Jarca. Pored toga, teško je i procijeniti kada su zaista ljuti, jer oni gutaju svoje emocije sve dok ne puknu. Jarac će uvijek radije izabrati da vas ignorira umjesto da se svađa sa vama. Kada i izgube kontrolu nad svojim postupcima, brzo će se dovesti u red, a i oprostiti vam čim vam objasne koliko ste ih razočarali.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6