Horoskop razotkrivanja, ono kad nam se čini da  smo rodjeni pod nesretnom zvijezdom: Dosadni Bik sam sebi stvara problem, nerealni Rak ne može bez patnje!

Horoskop razotkrivanja, ono kad nam se čini da smo rodjeni pod nesretnom zvijezdom: Dosadni Bik sam sebi stvara problem, nerealni Rak ne može bez patnje!

29. prosinca 2016. 0 By Admin

Blizanci

Blizanci vrijede za prevrtljivce i dvolične ljude s dvostrukim standardima. Odlikuje ih radoznalost i inteligencija, ali i neozbiljnost, neodgovornost, nedostatak koncentracije i nervoza. Često život doživljavaju kao igru, pa ostaju nezreli do starosti. Pri tome se često ponašaju onako kako misle da bi trebali, a ne onako kakvi uistinu jesu.

 

 

Prema drugima se često odnose površno i bježe od svake ozbiljnosti. Guraju probleme daleko od očiju, da bi im se onda oni vratili kada najmanje očekuju, poput bumeranga. Kada na svojoj koži osjete onu istu pravdu koju okolo siju drugima, proklinju sve sile svemira i mraka što su se uopće rodili.

 

 

Rak

Rakovi su previše osjetljivi i nerealni. Često bez neke vidne potrebe na sebe uzimaju ulogu žrtve, jer kroz patnju doživljavaju zadovoljstvo i katarzu. Zbog svoje nesigurnosti i neodlučnosti često ne uspijevaju ostvariti svoje snove i ciljeve, pa su zbog toga još više tužni. Nisu spremni ni da previše rade kako bi postigli uspjeh, jer im sve brzo dosadi.

 

 

Od drugih očekuju da im posvećuju punu pažnju. Sve manje od toga smatraju tuđom nebrigom i neosjetljivošću. Možda je ovo znak koji se najčešće pita zašto je toliko baksuzan. Zapravo njegova patnja i nema neki realan temelj. Rak to shvaća tek onda kad naiđu pravi problemi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6