Horoskop razotkrivanja, ono kad nam se čini da  smo rodjeni pod nesretnom zvijezdom: Dosadni Bik sam sebi stvara problem, nerealni Rak ne može bez patnje!

Horoskop razotkrivanja, ono kad nam se čini da smo rodjeni pod nesretnom zvijezdom: Dosadni Bik sam sebi stvara problem, nerealni Rak ne može bez patnje!

29. prosinca 2016. 0 By Admin

Lav

Lav mora dominirati. Ne trpi prigovore i kritiku, jer smatra da je savršen, nepogrešiv i zasluženo u centru pažnje. Pošto imaju grandiozne planove i želje, kao i kompeks više vrijednosti, Lavovima se lončići često polupaju o najobičnije životne situacije.

 

 

Ukoliko ne postignu nešto zaista veliko, cjelokupan svoj život će promatrati kao promašen, a sebe za baksuzne, što nisu uspjeli ostvariti svoje potencijale. Za svoje neuspjehe okrivljivat će situaciju, politiku, stanje u znanosti, roditelje, prijatelje … sve osim samih sebe. I bit će vrlo drski.

 

 

Djevica

Djevice su vješte u rješavanju tuđih problema i savjetovanju, ali same sebi ne znaju pomoći. Kada su nervozne, one ribaju, glancaju, čiste, poliraju, pa im je životni prostor toliko sterilan da se gosti osjećaju pomalo neugodno, napeto i neudobno. Sklone su da sve uredno u životu pakiraju po ladicama, etiketiraju, sortiraju, a kad se nešto tome opire, upadaju u paniku.

 

 

Njih život konstantno neugodno iznenađuje. Taman su sve sredili, a na tepih se prospe čaša vina. Taman su vas uglavili u svoj emotivni kompas, a vi ste učinili nešto neočekivano i sada ponovno moraju sve da ispituju, imenuju … Cijeli život im je ispravljanje nekih krivih drina, pa se često pitaju što su bogu zgriješile da ih snađe takva sudbina.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6