Horoskop razotkrivanja, ono kad nam se čini da  smo rodjeni pod nesretnom zvijezdom: Dosadni Bik sam sebi stvara problem, nerealni Rak ne može bez patnje!

Horoskop razotkrivanja, ono kad nam se čini da smo rodjeni pod nesretnom zvijezdom: Dosadni Bik sam sebi stvara problem, nerealni Rak ne može bez patnje!

29. prosinca 2016. 0 By Admin

Strijelac

On se prepušta životu da ga nosi. Ne voli planirati, ali skoro uvijek mu se rješenje problema nekako spontano nametne. Pošto je sklon da slijepo vjeruje ljudima, često mu se događa da bude iskorišten i prevaren. Život je za njega jednostavno toliko veći od bavljenja sitnim dušama i pitanjem što tko misli. Kada jednom prozre muljatore, Strijelac prekida svaki kontakt i izbacuje ih iz svog života.

 

 

Iako ne planira, um Strijelca je uvijek usmjeren na budućnost. Koliko god da je zabavan, neovisan i boem, on gotovo nikada ne uživa u miru sadašnjeg trenutka, već brine što će biti sutra. Ako je sada sretan, on se brine hoće li biti sretan i sutra. To je taj crv koji mu nikada ne da do kraja buti sretan.

 

 

 

Jarac

Tvrdoglavi, uporni Jarčevi nikada ne vole pričati o svojim problemima. Užasavaju se od same pomisli da poneka moraju zatražiti pomoć. Do visokih položaja u društvu i poslu uglavnom dolaze vlastitim snagama, ali ljudima djeluje hladno i nezainteresirano, jer nerado pokazuju osjećaje. Uživaju u nadmudrivanju i dobiju kompleks kada vide da netko drugi ima nešto što oni silno žele, a nemaju.

 

Onda sve svoje snage uprežu da budu bolji, a u stvari ispadaju nevjerojatni baksuzi. Samouvjerenost i nepažnja u odnosu s ljudima ih može skupo koštati.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6