Horoskop razotkrivanja, ono kad nam se čini da  smo rodjeni pod nesretnom zvijezdom: Dosadni Bik sam sebi stvara problem, nerealni Rak ne može bez patnje!

Horoskop razotkrivanja, ono kad nam se čini da smo rodjeni pod nesretnom zvijezdom: Dosadni Bik sam sebi stvara problem, nerealni Rak ne može bez patnje!

29. prosinca 2016. 0 By Admin

Vodenjak

Vodenjaci su humani, odani i nesebični. Koliko god da su ovo dobre osobine, u njihovom slučaju one se često obiju o glavu. Ne podnose licemjerje i čvrsto se drže principa, ponekad čak i protiv samih sebe. Prema sebi su čak i najstroži. Rado će vam posuditi pare, pa makar iz fonda za crne dane, jer za njih novac nema pretjeranu vrijednost. A kada bez njega ostanu, kukaju zbog zle sudbine i mole Boga da im da malo više sreće.

 

 

Ribe

Ribe su same sebi prokletstvo. Slabo kontaktiraju s realnošću, pa stalno upadaju u nezgodne situacije. Na negativne životne okolnosti reagiraju burno i neuračunjivo. One u svojoj glavi imaju zacrtano kako njihov život treba izgledati i kako bi savršen svijet trebao funkcionirati. U tome im se realnost stalno opire…

 

 

Kada se nađu pred problemom koji se teško rješava, uvijek će na silu pokušati problem dovući na svoj teritorij, u svoj svijet u kojem vladaju drugačiji zakoni fizike, matematike, duhovnosti … Ovo je posebno izraženo kada su pod utjecajem emocija.

 

 

besnopile.rs

Stranice: 1 2 3 4 5 6