Ovaj znak je neosvojiv i gord poput tvrđave, ali kada se zagrije – vatra njegovog srca gori zauvijek!

Ovaj znak je neosvojiv i gord poput tvrđave, ali kada se zagrije – vatra njegovog srca gori zauvijek!

29. prosinca 2016. 0 By Admin

U pitanju je kardinalni, ženski znak, melankoličnog temperamenta. Njegov element je zemlja, a prirodno vlada desetom kućom horoskopa, koja se vezuje za pitanja poslovne pozicije i najvišeg životnog dometa. Otuda i njegova povezanost s ambicijom, strpljenjem i dugim usponom ka vrhu.

 

Govorimo o – Jarcu!

Jarčevi ni u čemu neće žuriti, dobro će odmjeriti svaku odluku i procijeniti koliki je rizik. Uvijek će kraj sebe imati kalkulator i rokovnik, u koji će upisivati tekuće prihode i rashode. Jedno je sigurno, na koncu, uvijek moraju biti u plusu. Neće srljati u nepoznato i ulagati u pothvate koji “lebde” u zraku.

 

 

Ovo je znak u kome zdrav razum igra presudnu ulogu, pa vam neće pomoći igranje na kartu emocije. Jarac savršeno odvaja privatan od poslovnog segmenta, nositelj je ideje da s rodbinom i prijateljima ne treba poslovati bez prijeke potrebe i jasnih postulata. Čist račun, duga ljubav.

 

 

Na prvi pogled se može steći dojam o njihovoj grubosti i bezosjećajnosti, ali je to velika optička varka. Jarčevi su vam poput tvrđave, gordi i neosvojivi. Potrebno je dosta vremena da se za određenu osobu zainteresiraju, ali kada se zagriju, vatra njihovog srca gori do groba.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5