Ovaj znak je neosvojiv i gord poput tvrđave, ali kada se zagrije – vatra njegovog srca gori zauvijek!

Ovaj znak je neosvojiv i gord poput tvrđave, ali kada se zagrije – vatra njegovog srca gori zauvijek!

29. prosinca 2016. 0 By Admin

Jarac je znak koji čvrsto stoji na zemlji, daje realne procjene i ista takva obećanja. Optimizam sebi dozvole tek nakon što se dvije trećine posla obavi. Spremaju se za najgori ishod, a ako se kojim slučajem dogodi najbolji, s pravom će preuzeti sve zasluge i pompu koja uz to ide. Ovo su ljudi koji ne mogu živjeti bez rada i konstantnog osvajanja vrha. Ako stoje u mjestu, za njih je to jednako nazadovanju.

 

 

Jarčevi imaju uzak krug prijatelja, ali ako ste u njemu, znate da je to najvredniji dar koji možete dobiti. U partnerskim odnosima traže vrijeme i odanost, a daruju ljubav za cijeli život. Poklonite im srce i poštovanje, a vaše će biti svo vrijeme ovog svijeta, za boravak u najdubljem i najčuvanijem mjestu duše.

 

 

Što Jarčevima nosi 2017. godina?

Godina koja je pred Jarčevima može se smatrati jednom od povoljnijih, u čemu prednjače posljednja tri mjeseca 2017. godine. Ulazak u 2017. godinu će im obilježiti velika želja da se stvari vezane za posao i poslovnu komunikaciju postave na zdrave osnove.

 

 

Marsov boravak u znaku Riba, tijekom prvog mjeseca 2017. godine, donosi Jarčevima prilike za kraća putovanja. Tu je i usmjerenost ka završavanju zaostalih papiroloških zavrzlama, koje datiraju godinama unatrag. Povoljan period za rješavanje svega toga je do početka veljače, jer Merkurova retrogradnost u njihovom znaku daje podršku završavanju više puta odlaganih stvari.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5