Ovaj znak je neosvojiv i gord poput tvrđave, ali kada se zagrije – vatra njegovog srca gori zauvijek!

Ovaj znak je neosvojiv i gord poput tvrđave, ali kada se zagrije – vatra njegovog srca gori zauvijek!

29. prosinca 2016. 0 By Admin

Ovaj period može predstavljati izazov u odnosu prema poslovnim suradnicima. Sve ćete morati ponoviti više puta kako bi bili shvaćeni i kako bi posao bio obavljen na vrijeme, a vas rad u takvim uvjetima ozbiljno nervira. Izbrojite do 10, 100 ili 1000, već prema potrebi, pa tek onda reagirajte. Tijekom veljače i ožujka vodite računa o odnosima s ukućanima, jer tu može biti rasprava.

 

 

Financijska situacija se popravlja od listopada, i ulaska Jupitera u znak Škorpiona, koji će davati povoljan aspekt vašem znaku. Tada će vaši planovi početi da se realiziraju. Boravak Jupitera u vašem polju pozicije i znaku Vage, sve do listopada, iskoristite za stvaranje važnih kontakata s ljudima na rukovodećim pozicijama. Od veljače do lipnja možete imati osjećaj da stvari stoje u mjestu, ili se slabo kreću, ali već od druge sedmice lipnja, stvari dolaze na svoje mjesto.

 

 

Emotivni život uplovljava u mirnije i stabilnije vode, pa se prepuštate zajedničkim trenucima, bez kalkulacija. Siječanj, i ulazak Venere u znak Riba vas otvara ka suprotnom spolu. Mnogi pripadnici znaka će odahnuti nakon napetih razdoblja, i poslije dosta muka uživati s voljenom osobom.

 

 

Pluton je već u direktnom hodu kroz vaš znak, dok Uran kreće izravno od 30. prosinca, pa će se brojni pomaci osjetiti i na ovom polju. Vaša duša će doživjeti smirenje, a odluke koje donesete na polju ljubavi će zadovoljiti vaše visoke kriterije.

 

 

Jovana Milekić

astroportal.in

Stranice: 1 2 3 4 5