Ovaj neverovatan TEST otkriva u kojoj ste fazi života i šta vas čeka u budućnosti (ŽIVOT, ZABAVA, ODNOSI, SAVET)

Ovaj neverovatan TEST otkriva u kojoj ste fazi života i šta vas čeka u budućnosti (ŽIVOT, ZABAVA, ODNOSI, SAVET)

4. siječnja 2017. 0 By Admin

11 – RAZOČARANJE

Život – Glava vam puno radi. Lako utonete u dosadu, frustraciju ili nezadovoljstvo. Živite u prošlosti i žalite za stvarima koje se jednostavno ne mogu promijeniti. Osjećate da su vaše najbolje godine daleko iza vas.

 

Karijera – Imate osjećaj da je svaki posao kojeg se uhvatite besmislen i ne nadahnjuje. Unatoč brojim vještinama, osjećate da se ne možete se probiti na polju u kojem ste stručni. Niste više ni sigurni što doista volite raditi. No, svakako osjećate da zavrjeđujete neki posao bolji od ovog kojeg trenutno radite.

 

Odnosi – Iako imate dobrih prijatelja, često osjećate da su vas prijatelji razočarali ili izdali. Unatoč lijepim zajedničkim trenucima, duboko u sebi osjećate da su ljudi sebični i da ih je briga samo za njih same. Ako ste u ljubavnom odnosu, najvjerojatnije osjećate duboko nezadovoljstvo i mislite da vašeg partnera sve zanima više nego vi ili da mu uopće nije stalo do vas. Kada s nekim izlazite, maksimalni doseg su vam dva izlaska.

 

Savjet – Otpustite prošlost jer ona ne kontrolira vašu budućnost. Odlučite kakav život želite živjeti… umjesto da trošite energiju žudeći za drugačijim scenarijem. Počnite se baviti aktivnostima koje će vam pričiniti radost. Pohađajte satove yoge ili plesa, ili pak otiđite na plažu. Hej – počnite se radovati već jednom! Tada i samo tada će se stvari početi mijenjati. Umjesto da se bunite u vezi onoga što je loše, počnite zamišljati budućnost koja bi vas učinila sretnima.

nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12