Ovaj neverovatan TEST otkriva u kojoj ste fazi života i šta vas čeka u budućnosti (ŽIVOT, ZABAVA, ODNOSI, SAVET)

Ovaj neverovatan TEST otkriva u kojoj ste fazi života i šta vas čeka u budućnosti (ŽIVOT, ZABAVA, ODNOSI, SAVET)

4. siječnja 2017. 0 By Admin

12 – ODGOVORNOST

Život – Vi ste vrlo sretna osoba vesele naravi. Ipak, duboko u sebi nosite određenu težinu i tjeskobu. Na svojim ramenima osjećate težinu koju prekrivate lijepim stvarima. Preuzimate toliko odgovornosti, pogotovo kada su u pitanju prijatelji i obitelj. Volite rješavati probleme. Stvoreni ste da slušate tuđe probleme i smišljate rješenja. Morate se pobrinuti da vas nitko ne iskorištava jer su mnogi privučeni vašom energijom ‘popravljanja’.

 

Karijera – Privlači vas pomaganje drugima. Ta vas duboka potreba pokreće i vodi prema karijeri u filozofiji, psihologiji, društvenom radu, prema poziciji izvršnog asistenta, bibliotekara, stjuarda, osobnogili financijskog savjetnika.

 

Odnosi – Vi ste izvrstan prijatelj i volite se smijati i zabavljati. Ljude privlači vaša dobra narav i nježno srce. Draža vam je manja skupina prisnih prijatelja, nego velika skupina prijatelja za tulumarenje. Često vas privlače partneri koji nisu snažni kao vi. Volite osjećati da ste potrebni i pomagati drugima da dostignu svoje ciljeve. Često se znate naći u „projektnom odnosu“. Ta je vrsta odnosa obično jednostrana, a vi dajete više nego što primate. Iako se takav odnos na početku može činiti ok, kad-tad će uzeti svoj danak. U vašem ljubavnom odnosu, kao i u svakom odnosu u koji stupite, treba postojati ravnoteža. Vi ste jednako važni kao i svi ostali.

 

Savjet – Trebali biste se zapitati želite li pomoći baš svima. Ako vam pomaganje daje osjećaj mira i svrhovitosti… osjećate li se uvijek tako? Ljudi će vas voljeti bez obzira na sve. Trebate se zaštititi i ponekad reći NE. I u redu je imati snažnog partnera koji vam ponekad pruža ljubav i potporu. Prihvatiti pomoć od drugih ne znači da ste vi slabi.

 

 

balkanspress.com

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12