Ovaj neverovatan TEST otkriva u kojoj ste fazi života i šta vas čeka u budućnosti (ŽIVOT, ZABAVA, ODNOSI, SAVET)

Ovaj neverovatan TEST otkriva u kojoj ste fazi života i šta vas čeka u budućnosti (ŽIVOT, ZABAVA, ODNOSI, SAVET)

4. siječnja 2017. 0 By Admin

2 – KONTROLA

Život – Često ste frustrirani, tjeskobni i ukočeni. Čvrsto se držite svojih ideja i jako vam je važno što o njima misle drugi. Kako ste usredotočeni na to da uvijek budete u pravu, znate osuđivati druge i teško opraštati. Uglavnom ste negativni i ne želite da vam se dogodi da ikad tratite vrijeme na ‘gluposti’. Često se brinete za budućnost i zamišljate najgore moguće scenarije. Uvijek pokušavate zadržati status-quo i život promatrate kao napola praznu čašu.

 

Karijera – Prirodno vas privlače autoritarne pozicije. Vaša gotovo nekontrolirana potreba za nadziranjem drugih i ispravljanjem njihovih pogrešaka navodi vas da tražite menadžerske ili nastavničke poslove. Vjerujete da imate bolju viziju i radnu etiku od većine i da bi svima bilo bolje da se povuku i vodstvo prepuste vama. Dobro surađujete s drugima, ali ipak imate tendenciju zauzeti položaj mikromenadžera (menadžer koji stalno lebdi nad svojim zaposlenicima ili timom i provjerava status zadataka). Želite dobro napraviti posao i pridajete dosta pozornosti detaljima. Kad biste uspjeli malo olabaviti što se tiče davanja kritičkih primjedbi, mogli biste biti izvrstan vođa, učitelj ili nastavnik, odvjetnik, računovođa, laboratorijski tehničar, arhitekt ili držati važan položaj u gradskoj skupštini.

 

Odnosi – Kada je u pitanju ljubav, nemate previše vremena za odnose. Vaši visoki standardi i oštar jezik mogu povrijediti i zastrašiti druge. Vi zapravo mislite da s većinom ljudi nikada ne biste mogli biti izlaziti. Ako ste u odnosu, većinom ste zatvoreni iz straha da ne otkrijete svoje nesavršenosti ili emocionalne slabosti.

 

Savjet – Raspustite kosu i učinite nešto zabavno samo zabave radi! Ne mora sve imati svoju svrhu, niti mora biti savršeno. Dišite dublje, smijte se glasnije, pjevajte! Vaša linearnost onemogućuje vam da dođete u dodir s kreativnošću i genijem koji leži u vama. Morate biti voljni odvezati se i ponovno otkriti dijete koje još uvijek živi u vama. Pronađite radost u „besmislenim stvarima“. Izvrsno je imati visoke standarde, no drugi bi puno više surađivali s vama kad biste samo malo ohladili.

nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12