Ovaj neverovatan TEST otkriva u kojoj ste fazi života i šta vas čeka u budućnosti (ŽIVOT, ZABAVA, ODNOSI, SAVET)

Ovaj neverovatan TEST otkriva u kojoj ste fazi života i šta vas čeka u budućnosti (ŽIVOT, ZABAVA, ODNOSI, SAVET)

4. siječnja 2017. 0 By Admin

7 – NESIGURNOST

Život – Vaš je život poput novčića. Sve je 50/50. Često se osjećate nevidljivima, ali duboko u sebi želite biti viđeni! Dosta vam je skrivanja u sjeni, želite postati slavni. Žudite za visokim položajem na kojem ćete moći zasjati i osjećati se voljenima i vrijednima divljenja. No, neće vam sve što vodi do statusa zvijezde donijeti ispunjenje i učiniti vas sretnima. Lako vas pokolebaju tuđa mišljenja i mijenjate se poput kameleona kako biste se uklopili u svaku situaciju. Duboko u sebi žudite za tim da budete prihvaćeni i prepoznati. Često imate osjećaj da ste izneređeni i da niste sigurni u vezi većine stvari koje vam prolaze glavom.

 

Karijera – Iako želite biti viđeni, radit ćete samo ono od čega se osjećate dobro. Iako kažete da želite uspjeti, nesigurni ste, ne možete se natjerati da uradite ono što je potrebno za postizanje cilja kojeg ste si zacrtali. Imate velik strah od neuspjeha koji će vas kočiti ili tjerati previše naprijed kako biste izbjegli suočavanje s njime. Žudite za osjećajem uspješnosti jer se od njega osjećate posebno. U svemu tražite ponovnu potvrdu i tek se onda osjećate dobro. Privlači vas sve što je povezano sa svjetlima reflektora. Javni govornik, plesač, pjevač, glumac, TV osoba… gdje god da postoji pozornica, vi želite biti na njoj.

 

Odnosi – Pošto se osjećate ranjivima, nikome se previše ne otvarate. Želite održati dojam da je sve pod kontrolom. Kad vam netko ponudi savjet, znate ga shvatiti kao napad ili kritiku. Izbjegavate sukobe bilo koje vrste i radije ćete nekoga potpuno isključiti iz svog života, nego se suočiti s njime. Skloni ste kontrolirati ili nadglašavati ljubavne partnere. Možete biti vrlo egocentrični i sebični te ostaviti malo mjesta za prijateljeve ili ljubavnikove želje i težnje.

 

Savjet – Imate krhak ego koji je rezultat straha od odbacivanja. Znate biti sebični i kontrolirati druge. Izvrsna pitanja koja si možete postaviti su… Tko sam ja zapravo? Što ja to uistinu želim? Pokušajte razotkriti svoj pravi identitet umjesto da samo budete ono što mislite da morate biti kako bi vas drugi voljeli i prihvatili. Razmislite o ideji da ono što doista želite možda nije povezano sa slavom. Čak i dok ovo čitate bit će vam teško prihvatiti ovaj savjet.

nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12