Odaberi simbol koji te najviše privlači i otkrij svoju sudbinsku poruku!

Odaberi simbol koji te najviše privlači i otkrij svoju sudbinsku poruku!

5. siječnja 2017. 0 By Admin

Ako ste odabrali 5:

Stvari se brzo odvijaju i vrijeme je da postavite nove ciljeve i namjere! Život se odvija velikom brzinom, te se čini da stvari napokon dobivaju zamah – idealno je vrijeme za postavljanje nekih novih ciljeva za ovo novo poglavlje vašeg života. Počnite tako što ćete se usredotočiti na ono za čim vaše srce žudi.

 

 

Zapišite stvari koje vas čine sretnim i zatim se predajte tome! Iako rezultati ne mogu biti instantni, gledajte na svoje misli kao na bumerang, šaljući ih ravno gore u nebo. Dok čekate da vam se vrate, nastavite s postavljanjem pozitivnih misli i namjera.

Poruka iz svemira je jasna – postavite sada svoje namjere i bit će vam isporučeno ono što želite!

Ako ste odabrali 6:

Previše ste usmjereni na izvanjsko, a ne vidite ono što se događa iznutra. Duboko u vašem srcu leže odgovori na sva vaša pitanja, ali dok ne smirite vaš um, kako ih možete čuti? Glava vam je puna nereda i vaš um je zbunjen, razbistrite misli na trenutak i pogledajte unutra.

 

 

Meditirajte, otiđite u šetnju, smirite um i ponovno se povežite s  Božanskim. Duh traži od vas da potražite odgovore iznutra umjesto da čekate na vanjske tragove i znakove.

 

Vrijeme je sada da postanete usklađeni sa Svemirom, a jedini način na koji to možete učiniti je okretanje prema unutra. Pratite svoje misli, ali pokušajte ih ne prosuđivati, vratite se svojoj jezgri i budite svjesni vašeg ega.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5