PO OBRVAMA SE DUŠA POZNAJE: Pročitajte ljude u sekundi, samo ih pogledajte u oči!

PO OBRVAMA SE DUŠA POZNAJE: Pročitajte ljude u sekundi, samo ih pogledajte u oči!

6. siječnja 2017. 0 By Admin

8. Tanke obrve

One su toliko tanke da se skoro i ne vide…

LittleThings / Maya Borenstein
LittleThings / Maya Borenstein

Svetu radije prikazujete svoju suptilnu i osetljivu stranu. Više volite da glumite nevinašce, nego da vašim sagovornicima stavite do znanja šta sve umete, pa da posle od vas zahtevaju mnogo. Radije ćete uživati u izrazu njihovog lica kada uradite nešto neočekivano za šta se nisu nadali da ste sposobni.

 

 

Ne volite da se sukobljavate i izbegavate odgovornost kad god je to moguće.

Ponašate se relativno povučeno i sabrano. Češće ste slušalac, nego govornik, iako i te kako imate šta da kažete.

9. Veliki razmak između obrva

Obrve koje izgledaju kao da beže jedna od druge.

LittleThings / Maya Borenstein
LittleThings / Maya Borenstein

Ovaj oblik ukazuje na veoma brižnu osobu. Često se zaplićete u situacije koje vam izazivaju stres i analizirate detalje do potpune iscrpljenosti. ali sve to radite baš zato što vam je stalo – bez obzira da li se radi o drugim osobama, poslu koji vam je stavljen u ruke, ili poverenju koje vam je dato.

 

 

Zato se ponekad pitate zašto baš vi morate da radite posao koji niko neće, ili izlazite na kraj sa problemom koji drugi nisu umeli da reše.

 

Vama se ljudi obraćaju baš zato što znaju da ih nećete izneveriti – da ćete dati sve od sebe, da nećete odustati čak i tamo gde svi ostali jesu.

 

 

10. Špicaste obrve

Tanke obrve koje grade jasan ugao.

LittleThings / Maya Borenstein
LittleThings / Maya Borenstein

Vi držite sve konce u svojim rukama – ili je makar to ideal kome neprestano težite. Kada iskrsnu neke nepredviđene okolnosti na koje ne možete da utičete, kao da vam je neko izmakao tlo pod nogama. Međutim, ipak ne gubite ravnotežu. Vi možda osećate uzdrmanost, ali se ona sigurno na vašem licu neće videti.

 

 

Imate prirodu vođe i dobro se osećate dok izdajete naređenja. Pogotovo kad ima i nekog ko želi da ih sluša i veruje u vaš autoritet.

U vezama ispoljavate dominaciju, a u poslu surovi profesionalizam. Ako je potrebno, umete i da uterate ljudima strah u kosti, iako više volite kada ih inspirišete. Jaki ste kao stena, ali ste ipak samo ljudsko biće. Tu vašu stranu otkrivaju samo oni koji to dobro zasluže.

 

 

besnopile.rs / littlethings.com

Stranice: 1 2 3 4 5 6