Horoskop:Ljubav, bes, srast, sve sto radi radi do kraja. Ljubav sa njim je poput vatre, na tom plamenu ćeš se lako opeći.

Horoskop:Ljubav, bes, srast, sve sto radi radi do kraja. Ljubav sa njim je poput vatre, na tom plamenu ćeš se lako opeći.

7. siječnja 2017. 0 By Admin

Njima treba fizički dodir, ali nisu skloni čednim igrama. Morate biti hrabri i direktni ukoliko ga želite zainteresovati. On se baca odmah na stvar i želi da vas konzumira. On želi da se izgubi u vama i dovede vas do toga da se i vi izgubite u njemu. Njegova strast može biti toliko intenzivna da vas može zastrašiti.

 

 

Kada dominira njegova tamna strana, Ovan se ponaša kao dete koje plače usred noći za flašicom i budi svoje vrlo umorne roditelje. To nije svesni sebični plan, već inherentna potreba koja je top prioritet.

 

 

Oni žele ono što žele, kada to žele i uglavnom nemaju previše obzira prema onome ko se nađe na putu prema ostvarenju te želje.

 

Dinamična energija Ovna vapi za pažnjom. Teško mu je odoleti. On je privlačan, zabavan i voli dobar provod. On je uistinu zainteresovan za vas i postavlja pitanja koja se niko drugi ne usudi da pita. On je jedan od retkih znakova koji vas istovremeno može privući jako blizu, a da istovremeno molite za oslobođenje.

 

Njegovi partneri će se izgubiti u svojoj strasti svedočeći iskonskim potrebama Ovna koje samo njihovi partneri mogu ispuniti.

 

atma.hr

Stranice: 1 2 3 4