Ljubavne prognoze za januar 2017 godine. za slobodne i zauzete pripadnike svih astroloških znakova

Ljubavne prognoze za januar 2017 godine. za slobodne i zauzete pripadnike svih astroloških znakova

7. siječnja 2017. 0 By Admin

BLIZANCI

Tokom januara 2017. godine vaš ljubavni život biće dovoljno uravnotežen da jedno drugome pokažete pažnju, ljubav i da uživate u harmoničnom odnosu. To vam omogućava Saturn, smešten u kući parova Blizanaca, u saradnji s Jupiterom, vladarem kuće parova smeštenim u kući ljubavi Blizanca.

 

 

Ljubavne veze i društveni odnosi isprepleteni su s osjećanjima, strasti i romantikom. Venera prolazi preko najviše tačke vaše solarne karte, što znači da je vaš ljubavni život povezan, na neki način, s karijerom ili vaš ljubavni život može biti povezan s javnim životom. Može se raditi i o zajedničkim ambicioznim ciljevima koje ćete želeti da ostvarite ili vas mogu privući osobe na položaju.

 

 

RAK

U januaru najznačajniji događaji vezani su za odnose s drugima. Sunce prolazi kroz kuću parova Raka u prve dve dekade januara i pravi konjunkciju s Plutonom. To donosi intenzivna osećanja, psihičku uznemirenost, zahtevne stavove, pokušaj da kontrolišete ili promenite situacije.

 

 

Retrogradni Merkur traži razrešenje i želi da rasvetli kompleksan proces koji je počeo u decembru, ali sada traži dublje korene. Merkur se kreće kroz kuću veza Raka i kuću posla i obaveza Raka (4. januara) i ponovno se vraća (12. januara). Merkur kreće direktnim hodom 8. januara. To je ključan period za ograničavajuće ili teške situacije koje su prisutne od 2015. godine kada je Saturn, vladar kuće veza Raka, ušao u vašu kuću posla i obaveza.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6