On je Majstor osvete: Nemojte NIKADA prevariti osobu u ovom znaku!

On je Majstor osvete: Nemojte NIKADA prevariti osobu u ovom znaku!

7. siječnja 2017. 0 By Admin

7. Tajanstveni su

U jednom trenutku mogu se činiti otvoreni i izražajni, a zatim u sljedećem postati tihi i tajnoviti. Oni nikad nisu dosadni. Fascinirani su tamnijom stranom života i uživaju u traženju odgovora na najdublja pitanja i najmračnijih tajni osoba, mjesta ili stvari.

Vole podzemni svijet i mogu biti opčinjeni zločinom, smrću, užasom, nadnaravnim  pa čak i okultnim. Oni uživaju istraživati druge osobe, ali često će uzvratiti protupitanjem kada nisu spremni odgovoriti na njima postavljana pitanja.

Kad odete sa Škorpionom na spoj, možete osjetiti kao da on o vama zna više nego što vi znate o njemu. Škorpioni vole forenzičke televizijske emisije poput CSI.

 

 

8. Imaju vulkansku narav

Škorpioni se ne razljute lako. No, kada se to dogodi, očekujte potres od  8,6 po Richterovoj ljestvici. Zbog njihove kontrolirane prirode, mogu se pojaviti mirni, ali ako ih netko uznemirava na duboko osoban način, kao što je izdaja njihovog povjerenja, oni će eruptirati poput vulkana i pokazati razinu ljutnje kakvu možda nikada niste vidjeli prije.

 

 

Njihov jezik postaje smrtonosan, a druga osoba će se osjetiti slavni škorpionov ubod. Ukoliko ih izdate, oni će oprostiti, ali nikada neće to zaboraviti. Oni se smatraju majstorima osvete i poznato je da strpljivo čekaju pravi trenutak da izvrše svoju osvetu. Nemojte nikada prevariti Škorpiona.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5