Sudbinska ljubav spaja ove znakove do kraja života

Sudbinska ljubav spaja ove znakove do kraja života

7. siječnja 2017. 0 By Admin

BIK

Bik i Rak

Skladan porodični život

 

Ova  veza je predodređena za uspeh jer su slični i oboje traže emocionalnu i materijalnu sigurnost. Rakovi su zavisni o pažnji partnera, a Bik svoju ljubav nesebično deli i pokazuje, stoga će se nesiguran Rak uz Bika osećati voljeno i sigurno. Biku će ipak odgovarati emocionalna podrška i stabilnost koju mu pruža njegov odani Rak. Oboje su kućni tipovi pa će vreme najradije provoditi u domu, nastojaće ga učiniti što prijatnijim mestom za život.

 

 

Problemi mogu da nastanu zbog Rakovih učestalih promena raspoloženja, koje su racionalnom i stabilnom Biku neshvatljive. Ukoliko ga u tim trenucima podrži i bude uz njega, Rak će u Biku pronaći svoju sigurnu luku i ostaće s njim ceo život.

Najbolji aspekti odnosa: I Bik i Rak više od svega žele da zasnuju porodicu i uživaju u stabilnom emotivnom životu, stoga će jedno u drugom pronaći idealnog životnog partnera. Jedno će drugom u svemu biti oslonac, a kruna njihove veze biće deca.

Bik i Vaga

Znaju da uživaju u životu

I Bik i Vaga su Venerini znakovi, što ih čini ekstremno kompatibilnim partnerima koji dele ljubav prema finoj hrani, odeći, umetnosti i lepim stvarima. Biku će se već na prvi pogled svideti decentna, privlačna i doterana Vaga, koja će u njemu ipak prepoznati osobu s kojom može dobro da se složi i odlično zabavi. Zbog Vagine neodlučnosti i Bikove urođene sporosti, trebaće vremena da se između njih nešto razvije, ali jednom kad se zbliže, ostvariće skladnu zajednicu koja bi mogla odlično da funkcioniše. Ipak, njihovoj sreći na put bi mogao stati nedostatak fizičke privlačnosti, zbog čega bi se s vremenom od strastvenih ljubavnika mogli pretvoriti u prijatelje. Porade li na toj strani veze, imaju izgleda za uspeh.

 

 

Najbolji aspekti odnosa: Bik i Vaga istinski uživaju u svakom zajedničkom trenutku. Oboje su hedonisti u duši pa će uživanje u hrani, izlasci, kupovini lepih stvari i uređivanje doma biti njihove zajedničke strasti. Vaga je jedan od retkih znakova koji zna da se nosi s Bikovom tvrdoglavošću, što će takođe biti presudno za uspeh ovog ljubavnog odnosa.

 

 

Bik i Jarac

Veza za celi život

Veze između dva zemljana znaka uvek su stabilne, dugovečne i otporne na sve probleme, što je i ovdje slučaj. Čim se upoznaju, Biku i Jarcu je jasno da su idealni partneri koji mogu zasnovati uspešnu i stabilnu zajednicu. Naime, jedan i drugi u vezi najpre traže sigurnost, kako materijalnu, tako i emotivnu, stoga će da odahnu kad shvate da su pronašli partnera koji je jednako lojalan, odan i pouzdan poput njih samih. I Bik i Jarac se boje nemaštine i neizvesne budućnosti pa će ulagati mnogo truda kako bi stekli dovoljno sredstava za ugodan i siguran život. Problem nastaje kad Bik postane suviše rastrošan, što mu Jarac nikako ne može oprostiti, a zameraće mu i povremene trenutke lenjosti. Biku bi povremeno mogla zasmetati Jarčeva okupiranost poslom i nezainteresovanost za ljubavne igrice u krevetu.

 

 

Najbolji aspekt odnosa: Bik i Jarac su idealan spoj dvoje ljude koji imaju slična razmišljanja, želje i snove. Oboje cene porodične vrednosti pa će njihov brak biti stabilan i doživotan, a ako i naiđu na ikakve probleme, ljubav i poštovanje koje osećaju jedno prema drugom pomoći će im da ih uspešno prevladaju.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12