Sudbinska ljubav spaja ove znakove do kraja života

Sudbinska ljubav spaja ove znakove do kraja života

7. siječnja 2017. 0 By Admin

ŠKORPIJA

Škorpija i Bik

Ne mogu jedno bez drugog

 

Između Bika i Škorpije vlada intenzivna privlačnost koju je nemoguće ignorisati, stoga je veza između ova dva znaka veoma česta. Njihov ljubavni odnos je strastven, intenzivan i uzbudljiv, a lepi i harmonični trenuci redovno se smenjuju sa žestokim svađama. Oboje su strastvene i jake ličnosti koje žele da dominiraju, stoga će njihova nespremnost na kompromis i obostrana tvrdoglavost biti povod brojnim svađama i sukobima. Zajedničko im je što oboje vole novac i sigurnost koju im on pruža te znaju uživati u životu, a budući da su oboje vrlo pohotni i strastveni, posebno uzbudljiv momenat će biti njihov seksualni život. Iako se nikad ne mogu zasititi jedno drugog, pre ili kasnije na videlo izlaze sve različitosti, koje ni velike strasti ne mogu prikriti.

 

Najbolji aspekti odnosa: Od trenutka kad se upoznaju biće toliko zaluđeni jedno drugim da nikad neće hteti da se razdvajaju. Njihova veza biće uzbudljiva, dinamična i strastvena, a ukoliko Škorpija uspe da obuzda svoje nagle reakcije, a Bik prestane tvrdoglavo insistirati na svom mišljenju, mogla bi potrajati čitav život.

Škorpija i Devica

Veza bazirana na dobroj komunikaciji

Oboje su inteligentni, pronicljivi i analitični, stoga će se vrlo brzo složiti. Jedno drugog će ceniti i poštovati, a budući da ih spaja i snažna fizička privlačnost, neće im trebati dugo da se upuste u vezu. Devica je suzdržana, stidljiva i nenametljiva osoba pa će joj druženje sa Škorpijom pomoći da se malo oslobodi, posebno u seksualnom smislu. Škorpion će u Devici naći partnera koji ga može pratiti u njegovim intelektualnim razgovorima o dubljim temama, a sviđaće mu se i njena odanost, privrženost i pouzdanost. Devici će ipak imponovati Škorpijina hrabrost i odvažnost, kojima se sama ne može pohvaliti. Ova bi veza mogla biti vrlo uspešna ukoliko Devica obuzda poriv da kritikuje Škorpiju koja ne može podneti činjenicu da nije savršena, dok bi on trebalo da izbegava suviše burne reakcije jer se Devica grozi agresivnih i svadljivih ljudi.

 

Najbolji aspekti odnosa: Fenomenalno mentalno slaganje biće sjajna podloga za ovu vezu. Oboje su pomalo ćutljivi i tajanstveni pa će razumeti partnerovu potrebu za samoćom i neće ga maltretirati praznim razgovorima.

 

 

Škorpija i Ribe

Srodne duše

Ovo je savršena veza dvoje ljudi koji se toliko vole da jednom kad se upoznaju više ne mogu jedno bez drugog. Škorpija i Riba brzo će shvatiti da je ova veza sve što su ikad želeli pa će se potruditi da je ničim ne ugroze. Oboje su osetljivi i željni pažnje, ali istovremeno i sami mnogo daju, stoga će jedno drugog obasipati s toliko ljubavi i nežnosti da im nikad neće pasti na pamet da potraže uzbuđenje sa strane.

 

Oboje su senzualni i pohotni pa će njihov seksualni život biti veoma bogat i uzbudljiv, a da nemaju obaveze, mogli bi danima biti zajedno u krevetu jer se ne mogu zasititi jedno drugog. Ova veza funkcioniše na svim nivoima. Riba će Škorpiji svakog dana da izjavljuje ljubav i pokazivaće koliko joj znači, što će njemu biti dovoljno da poželi s njom da ostane do kraja života, dok će ona u njemu pronaći stabilnost i praktičnost kojima se sama ne može pohvaliti. Ovaj odnos i Škorpiji i Ribi donosi mnogo toga lepog, stoga jednom kad se spoje ništa ih neće razdvojiti.

 

Najbolji aspekti odnosa: Riba je jedan od retkih znakova koji može podnositi Škorpijinu tešku narav, što će ona znati da ceni pa će je zauzvrat obasipati pažnjom, pružati joj sigurnost i ohrabrivati. Oboje imaju duboke emocije koje drugi znakovi ne razumeju, stoga će biti presrećni kad pronađu partnera koji je poput njih spreman duboko i intenzivno da voli i u vezi da daje celog sebe.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12