Ko je za brak, a ko nije: Bik je posvećen porodici, Jarac karijeri …

Ko je za brak, a ko nije: Bik je posvećen porodici, Jarac karijeri …

8. siječnja 2017. 0 By Admin

Vaš horoskopski znak, pored mnogih stvari, otkriva i to kakvi ste u braku- da li ste tradicionalista, posvećeni porodici ili vam bračni život ne pričinjava zadovoljstvo. Astrolog Dijana Jotić otkriva karakteristike 12 znakova, ističući bitne razlike između žena i muškaraca.

 

Kada vam neko kaže u kom je horoskopskom znaku rođen, imajte na umu sledeće karakteristike.

 

 

OVAN
Muškarac

Ovan je vrlo muževan. Lako se odlučuje za brak. Ne beži od odgovornosti i voli da dominira. Kraj sebe želi lepu i pametnu ženu, koja će mu dati dovoljno slobode. Često se dešava da dodatno zadovoljstvo traži van kuće.
Žena

Ovan će uvek će podržati partnerove ambicije jer pored sebe želi uspešnog muškarca. Ispunjavaće sve svoje bračne obaveze, ali neće želeti da se odrekne svojih interesovanja. Vrlo je aktivna i uvek dobro organizovana. Sklona je ljubomornim ispadima.

 
BIK
Muškarac

Bik je jako je posvećen ženi i deci. Uvek će se truditi da svojoj porodici obezbedi najbolje uslove za život. Po prirodi je vrlo blag i dobroćudan. Jedan je od najstrastvenijih muževa. Ako mu žena ne pruži fizičko zadovoljstvo, može biti sklon prevarama.
Žena

Bik je vrlo posvećena bračnoj zajednici i spremna na žrtvu da bi sačuvala harmoniju. Podržava tezu da ljubav ulazi preko stomaka Odlična je domaćica. Vrlo je osećajna i slaba na decu. Od muža očekuje da bude uspešan i da joj pruži materijalnu sigurnost.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6