Ko je za brak, a ko nije: Bik je posvećen porodici, Jarac karijeri …

Ko je za brak, a ko nije: Bik je posvećen porodici, Jarac karijeri …

8. siječnja 2017. 0 By Admin

BLIZANCI
Muškarac

Blizanac nije najidealniji partner za brak. Život sa njim može biti vrlo lep, interesantan i opušten, ali samo ako pored sebe ima ženu koja ga neće sputavati. S druge strane, njegova žena će imati punu slobodu. Vrlo je šarmantan i voli da flertuje.
Žena

Blizanac je po prirodi pomalo nestašna, ali u braku je spremna da se menja. Često je vrlo privržena svom mužu. Odgovaraju joj muškarci koji mogu intelektualno i verbalno da joj pariraju. Nije tip žene koja će sve da podredi porodici jer želi da se ostvari i u karijeri.

 
RAK
Muškarac

Rak je vrlo tradicionalan i jako vezan za svoju porodicu, ali i porodicu iz koje potiče. Iako važi za idealnog partnera, sa njim nije lako živeti. Njegova žena će uvek morati da se bori i sa njegovom mamom. U kući provodi najviše vremena i vrlo je dobar domaćin.
Žena

Rak je prava „žena“, osećajna i verna svom mužu. Pre svega je majka, puna ljubavi i razumevanja. Porodica joj je najvažnija. Ona traži muža koji će joj u svakom trenutku biti zaštitnik i oslonac. Lako stupa u brak, a još lakše prepušta incijativu partneru.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6