Ko je za brak, a ko nije: Bik je posvećen porodici, Jarac karijeri …

Ko je za brak, a ko nije: Bik je posvećen porodici, Jarac karijeri …

8. siječnja 2017. 0 By Admin

LAV
Muškrac

Lav je neko ko želi da svojoj ženi bude centar sveta. Smatra da svi u kući treba da mu se podrede, posebno ona da bi on mogao da napreduje. Kao roditelj nije strog jer je i on sam veliko dete. Njegova žena mora da bude lepa, negovana i uvek doterana.
Žena

Lav je vrlo organizovana i uvek nađe vremena za sve, dok kućne obaveze ne zapostavlja.  Za ambiciozne muškarce je idealna prilika. Njena pojava izaziva divljenje. Sa ponosom ćete moći da je predstavite svojim roditeljima i poslovnim saradnicima. Vrlo je lojalna i stastvena.

 
DEVICA
Muškarac

Devica će u braku sigurno biti najvredniji muž i neko koga bi na prvi pogled poželele sve žene. Nije posesivan, ali ni naročito strastven pa se najbolje uklopa sa ženom Devicom. Čest je vrlo konzervativan po shvatanjima i nije mnogo romantičan.
Žena

Devica je veoma analitična. Ukoliko se ne odluči za brak iz interesa, u bračnoj zajednici je izuzetno osećajna supruga i majka. Sposobna je da sve drži pod kontrolom. Od muža očekuje da pre  svega bude odgovoran. Često deluje hladno. Fizičko zadovoljstvo joj nije primarno.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6