Ko je za brak, a ko nije: Bik je posvećen porodici, Jarac karijeri …

Ko je za brak, a ko nije: Bik je posvećen porodici, Jarac karijeri …

8. siječnja 2017. 0 By Admin

VAGA
Muškarac

Vaga je pravi umetnik u ljubavi, ali ipak nije neko kome odgovara bračni život. Teško se prilagođava. Privlače ga žene koje vode računa o svom izgledu i koje umeju da mu se suprotstave kada je to potrebno. Vrlo je strastven, dobar ljubavnik, ali često i neveran.
Žena

Vaga je vrlo upadljiva, privlačna i ženstvena žena, uvek okružena udvaračima. Ona je ideal o kome maštaju svi muškarci. U braku teži harmoniji. Prava je dama koja ne uživa u obavlajnju kućnih poslova. Muž mora da je mazi, pazi i obezbedi luksuzan život.

 
ŠKORPIJA
Muškarac

Škorpija je vrlo posesivan i ljubomoran. Sa njim nije lako dostići sreću u braku. Neprijatne situacije se mogu izbeći ukoliko mu žena stalno pokazuje i dokazuje veliku ljubav. Ne voli hladne i dominantne žene jer smatra da je on „glava porodice“.
Žena

Škorpija vrlo ozbiljno pristupa braku. Partnera bira srcem, a ne razumom. Sve će učiniti da usreći svoju decu i muža. S druge strane, očekuje da bude beskrajno voljena i poštovana. Vrlo je energična i strastvena. Ukoliko muškarac ne uspe da odgovori njenim zahtevima, spremna je da ode.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6